GamerSurvival.nitrado.net : Kredi - Dinar Magaza - Rütbeye özel kit-kasalar > Eee Daha ne bekliyon

emreeksin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
✹Yeni Orman Açldı ✹

Magazaya Claim Satın alma ve güç tılsımı eklendi

Ormanda yenilikler oldu !

matthewofficial

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni orman harika olmuş onlinenizde çok güzel başarılar.

Ölünce İtem gitmeyen arena eklendi !

Cool_Dani

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzun buildi üst düzeydedir ve deneyimim bulunmakta ama yorumun için teşekkür ederim
build kötü simdi açik açik söylüyom bide sene ka olmus hala 1.8 desiniz çikin su maden den İstedginiz koruma sey olsun 1.8 hack bol bol Bizzat test etim versiyon ne kadar eski o kadar hack fazla AZ Yenileşin bea Versiyonu yükseltin hacker olmasin su oyunca Güzel bi anti-xray yükleyin bir şey demicem Faction güzel sunucu Başarilar bu arada bi Survival sunucu böyle olmaz 1.8 sunucularin hepsini için bu mesaj başarilar

+ survival event yani nedeyem bilemedim. :Düşün:

matthewofficial

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
build kötü simdi açik açik söylüyom bide sene ka olmus hala 1.8 desiniz çikin su maden den İstedginiz koruma sey olsun 1.8 hack bol bol Bizzat test etim versiyon ne kadar eski o kadar hack fazla AZ Yenileşin bea Versiyonu yükseltin hacker olmasin su oyunca Güzel bi anti-**** yükleyin bir şey demicem Faction güzel sunucu Başarilar bu arada bi Survival sunucu böyle olmaz 1.8 sunucularin hepsini için bu mesaj başarilar

+ survival event yani nedeyem bilemedim. :Düşün:
Aradağın gibi server bulabilyorsan bizede haber ver bu arada nasıl bir build arıyorsun ? yoksa gerçekten fazla mı iyisinde bizi küçümsüyorsun ?