Could not load 'plugins/xeondevelopername.jar' hatası

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Olay şöyle, 2 tane plugin yazdım ve plugin.yml dosyalarınıda ayarladım. Dosyaların yeri ise com>xeondevelopername kısmında Main.class ile birlikte plugin.yml de var. Ama nedense hala bu üstteki resimde de gösterdiğim gibi konsolda böyle bir hata alıyorum. Şimdiden yardım etmek isteyenlere teşekkürlerimi sunuyorum.​

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
main yol haritasında hata olabilir mi acaba?
com>xeondevelopername kısmında Main.class ile birlikte plugin.yml de var. plugin.yml nin açılacağı dizin ana klasör olacak. Main.java'nın hemen altında olmucak, ben yorumdan öyle anladım.
Ayrıca pluginin çalıştığı sunucudaki craftbukkit ile kodlanırken kullanıldığı craftbukkit sürümleri ayrı olduğundada böyle sorun olabiliyor.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
main yol haritasında hata olabilir mi acaba?
com>xeondevelopername kısmında Main.class ile birlikte plugin.yml de var. plugin.yml nin açılacağı dizin ana klasör olacak. Main.java'nın hemen altında olmucak, ben yorumdan öyle anladım.
Ayrıca pluginin çalıştığı sunucudaki craftbukkit ile kodlanırken kullanıldığı craftbukkit sürümleri ayrı olduğundada böyle sorun olabiliyor.
Ben spigot olarak kodladım ama.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben spigot olarak kodladım ama.
Spigot olması sorun değil ama plugini kodlamak için seçtiğinde adının craftbukkit olması lazım(farklı isimde hata olabiliyor diye biliyorum) ve dediğim gibi sunucudaki craftbukkit/spigot ile sürümleri farklı ise'de pluginin görünmeme/çalışmama durumu olabiliyor.
Ve plugin.yml dizini nerede o da önemli.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot olması sorun değil ama plugini kodlamak için seçtiğinde adının craftbukkit olması lazım(farklı isimde hata olabiliyor diye biliyorum) ve dediğim gibi sunucudaki craftbukkit/spigot ile sürümleri farklı ise'de pluginin görünmeme/çalışmama durumu olabiliyor.
Ve plugin.yml dizini nerede o da önemli.
com>xeondevelopername kısmındaydı şimdi direk com, meta inf klasörlerinin olduğu yere attım fakat hala aynı hatayı alıyorum.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir yerde ufak hata var ama, plugin.yml'yi doğru yere attıysan. package isminde olabilir mi? Kodu direk olarakta atabilirsin.

Burakzzers

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yerde ufak hata var ama, plugin.yml'yi doğru yere attıysan. package isminde olabilir mi? Kodu direk olarakta atabilirsin.
Pluginin kendisini diyorsan;
Kod:
package com.xeondevelopername;

import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public class Main extends JavaPlugin implements Listener {

private static final Player Player = null;

public void onEnable() {
      {
        Bukkit.getServer().getConsoleSender().sendMessage(toColor("§eXeon §4D§ce§dv§ee§2l§3o§bp§9e§ar§aName §aActivated§7!"));

Bukkit gonderen;
    String name = Bukkit.getName();
    String halfName = name.substring(0, name.length()/10);
    String halfName2 = name.substring(name.length()/10+1, name.length());
    String halfName3 = name.substring(name.length()/10+2, name.length());
    String halfName4 = name.substring(name.length()/10+3, name.length());
    String halfName5 = name.substring(name.length()/10+4, name.length());
    String halfName6 = name.substring(name.length()/10+5, name.length());
    String halfName7 = name.substring(name.length()/10+6, name.length());
    String halfName8 = name.substring(name.length()/10+7, name.length());
    String halfName9 = name.substring(name.length()/10+8, name.length());
    String halfName10 = name.substring(name.length()/10+9, name.length());
    String halfName11 = name.substring(name.length()/10+10, name.length());
    String halfName12 = name.substring(name.length()/10+11, name.length());
    String newName = "§4§l" + halfName + "§c§l" + halfName2 + "§d§l" + halfName3 + "§e§l" + halfName4 + "§2§l" + halfName5 + "§3§l" + halfName6 + "§b§l" + halfName7 + "§9§l" + halfName8 + "§a§l" + halfName9 + "§6§l" + halfName10;
    if(gonderen.hasPermission("xeno.rainbow"));
    Player player = Player;
    player.setDisplayName(newName);}

}

private String toColor(String string) {
        return null;
}