Jimin Banner

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba,
bir süredir sınavlarım yahut ödevler, projeler derken aşırı yorulmuştum.
Bende kendimi rahatlatmak için biraz tasarım yapayım derken ortaya karmaşık görünen bu tasarım çıktı.
(Evet. Tasarım yapmak bana huzur veriyor. :dost: :D)
Armylerin dikkatini çekeceğini düşündüğüm tasarımı hem PNG hemde PSD olarak sizler ile paylaşmak istedim.
Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum.

GÖRSEL:

DOSYALAR:

PNG:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PSD:

VTOTAL:

İyi forumlar.

DreamerBoy

Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
oğlancı olmuş bu biraz :D
:D
Aslında bir arkadaşım kore gruplarına dayalı bir sayfa açmak istiyordu. Daha önceden benden tasarım istemişti. Bende bugün stresten, yorgunluktan kurtulayım amacı ile yapayım dedim. Ortaya böyle bir şey çıktı.
- Oğlancı :yıkıl:

DreamerBoy

Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kore gruplarını sevmem. Ayrıca, amatörce durmuş geliştirebilirsin. Daha sade ve şık yapabilirsin.
Söyleyip harfini profil fotoğrafında kullanmak? :D
Her neyse eleştirin için teşekkürler. Amatörce derken fazla parlak olmasından mı bahsettin? Anlamadım. Bir kaç düzenlemeden sonra güncelleyeceğim. Düzenlemeden önce düzeltmem gereken yahut gözünde abartıya kaçan bölümleri söylersen sevinirim. ^^

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Söyleyip harfini profil fotoğrafında kullanmak? :D
Her neyse eleştirin için teşekkürler. Amatörce derken fazla parlak olmasından mı bahsettin? Anlamadım. Bir kaç düzenlemeden sonra güncelleyeceğim. Düzenlemeden önce düzeltmem gereken yahut gözünde abartıya kaçan bölümleri söylersen sevinirim. ^^
Profilim çeviri anlamına geliyor. Koreli gruplarla alakası bile yok bu harfin. Asya asıllı bir harf olabilir zaten ben Koreli grupları sevmiyorum dedim yoksa Kore diliyle yahut Korelilerle aramda bir problem yok. Amatörce derken parlaklığından, arka planından ve yazı tipinin uyuşmamasından.

DreamerBoy

Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Profilim çeviri anlamına geliyor. Koreli gruplarla alakası bile yok bu harfin. Asya asıllı bir harf olabilir zaten ben Koreli grupları sevmiyorum dedim yoksa Kore diliyle yahut Korelilerle aramda bir problem yok. Amatörce derken parlaklığından, arka planından ve yazı tipinin uyuşmamasından.

Zaten amacım mizahtı. Profilinin çeviri olduğunu biliyorum bir zamanlar benzerini kullanmıştım.
Görsele gelince parlaklık hep başıma bela oluyor bir tutturamadım şu parlaklığı. :pof:
Arka plan ve yazı tipini uydurmaya çalışacağım. Arka plan zaten birçok psd ve texture'den oluşturduğum bir plan oldu. Karışık gelmesi normal. :D

Aman fangriller görmesin.
Fanboyları unutmayalım. :D