Yardım Biri Şu Pluginin İsmini Söylesin artık

SkeletonMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar GUİ shop plugin arıyorum varda ancak hepsi vault yada essential gibi ekonomi plugini istiyor ben bunun sadece takaslısını istiyorum şu bed warslarda var ya onlar gibi 64 demire 1 kılıç gibi lütfen yardım edin!

SkeletonMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş onu nasıl bulursun bilmem bir aralar bende araştırıyordum bende bulamamıştım :D
Kardeş plugin işinden anlasam kendim yazarım server geliştirmeye başladım Pluginer tutacak paramda yok şuanda ondan dolayı olacak şeyleri pluginlerle azaltmaya çalışacağım yapım baya uzun sürecek ekipte yok :/

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
böyle biraz sağlam olacağını düşünüyorum öncelikle köylüyü koy bi alana daha sonra orayı
bu şekilde kur yani bw alanı yap amacımız oraya bw kurmak daha sonra bedwars rel klasöründeki shop.yml yi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu şekil düzenlersin yani bedwars taki gibi olur. Ama sen diyosunki bu kadar uğraşamam skript ile yapıcaksın oda sunucuya performans kaybettirir ben sana örnek olarak yazıcağım editliyeceğim birazdan atarım.

Kod:
command /market:
    trigger:
        wait 2 tick
        open chest with 1 rows named "&9Market" to player
        wait 2 tick
        format slot 0 of player with 1 of iron sword named "&aDemir Kılıç" with lore "&aÜcret : &e64 Demir" to close then run [execute player command "/demirkilic"]
command /demirkilic:
    trigger:
        if player has 64 iron ingot:
            remove 64 iron ingot from player
            give a iron sword to player
            send "&a&l%player% &8&l> &a64 Et &eKarşılığında &aDemir Kılıç &eKazandınız"
        else:
            send "&a&l%player% &8&l> &eYeterli Demiriniz Yok"

bu şekil skript ile tek tek komut ilede yapabilirsin hangisini kullanmak istersen

SkeletonMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes cok sag ol bir kac plugin bulmustum BossShop gibi ancak fazla karışıklar istedigim basit aslinda tesekkurler deneyip soylerim.
böyle biraz sağlam olacağını düşünüyorum öncelikle köylüyü koy bi alana daha sonra orayı
bu şekilde kur yani bw alanı yap amacımız oraya bw kurmak daha sonra bedwars rel klasöründeki shop.yml yi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu şekil düzenlersin yani bedwars taki gibi olur. Ama sen diyosunki bu kadar uğraşamam skript ile yapıcaksın oda sunucuya performans kaybettirir ben sana örnek olarak yazıcağım editliyeceğim birazdan atarım.

Kod:
command /market:
    trigger:
        wait 2 tick
        open chest with 1 rows named "&9Market" to player
        wait 2 tick
        format slot 0 of player with 1 of iron sword named "&aDemir Kılıç" with lore "&aÜcret : &e64 Demir" to close then run [execute player command "/demirkilic"]
command /demirkilic:
    trigger:
        if player has 64 iron ingot:
            remove 64 iron ingot from player
            give a iron sword to player
            send "&a&l%player% &8&l> &a64 Et &eKarşılığında &aDemir Kılıç &eKazandınız"
        else:
            send "&a&l%player% &8&l> &eYeterli Demiriniz Yok"

bu şekil skript ile tek tek komut ilede yapabilirsin hangisini kullanmak istersen