--->KlasCraft<--- Ekibimize Katılın !

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba , epeydir planladığımız , yapacağımızı umduğumuz bir plan vardı , Bu sunucuda bütün yetkililer Türkçe'yi Güzel Ve Etkili En Önemlisi Kısaltma Kullanmadan Çalışacak ,
4GB Sunucumuzu Aldık , Yükseltmek Kaidesi İle. Ve yarın başlıyoruz ! ÖNEMLİ OLANLAR -->AKTİFLİK/HOŞGÖRÜ/DENEYİM<-- Ben Bu özellikleri taşıyorum diyorsan formu doldur [Örneğin Aktiflik Saatini Yalan,Yanlış Veren Bir Yerden Sonra Atılıyor Kurallar Katılınca Anlatılacak]

Alım Formu[KISA VE SAÇMA OLANLARA YAZI DAHİ YAZMAYACAĞIM.]

Discord Adresimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. gg/yRWbCUP[boşluğu silin]

İsim Soyisim:
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] :
Neden Siz :
Neden Biz :
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler:
Tecrübeleriniz:
Sunucuda olması gerekenler:
Yaşınız:
Discord İsminiz:
AKTİFLİK SÜRENİZ:

The_Freez_Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim:ahmet ildiz
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] :çok sakinimdir kimseyle munakaşa etmem yani aradığın adam benim dilebilirim.
Neden Siz :isimde iyiyimdir tabiri caizsse her şeyden anlarım plden builden
Neden Biz :serverinizi daha iyi bir server yapmak istiyorum
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler:özel pllerim war size yarımcı olurum ne parada werebilirim
Tecrübeleriniz:pluginden buildden lag sorunlarından anlarım
Sunucuda olması gerekenler:sunucunun türüne bağlı
Yaşınız:17
Discord İsminiz:skypem war adı The_Freez_Ahmet
AKTİFLİK SÜRENİZ:4-5 saat

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim:ahmet ildiz
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] :çok sakinimdir kimseyle munakaşa etmem yani aradığın adam benim dilebilirim.
Neden Siz :isimde iyiyimdir tabiri caizsse her şeyden anlarım plden builden
Neden Biz :serverinizi daha iyi bir server yapmak istiyorum
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler:özel pllerim war size yarımcı olurum ne parada werebilirim
Tecrübeleriniz:pluginden buildden lag sorunlarından anlarım
Sunucuda olması gerekenler:sunucunun türüne bağlı
Yaşınız:17
Discord İsminiz:skypem war adı The_Freez_Ahmet
AKTİFLİK SÜRENİZ:4-5 saat
Evet , Sizinle bir Konuşacağız.

ALIMLAR AKTİF BUGÜN BAŞLIYORUZ KADROYU ÇIKARMAMIZ LAZIM !

Arkadaşlar Bazı İsmini Vermeyeceğim Yoksunları Kurallara uymuyorlar sonra kendine kalsa beni sunucudan yasaklayıp çıkıyor kafaya bak
LÜTFEN BOŞ BOŞ İNSANLAR GELMESİN.

EmreDizayns

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim: Emre Türk
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] : Adım Emre Soyadım Türk Yaşım 20 Kütahyada Yasiyorum Saygılı Dürüst Kişiliğim Var Küfür Asla Sevmem Edilmeniside Hiç Tercih Etmem Yaptıgım Iş'i Tam Yaparım İşten Kaçmam Emegimi Fazlasıyla Veririm Kimseye Ne Olursa Olsun Saygısızlık Asla Etmem.
Neden Siz : Neden Ben Size Layık Olacagımı Düsündügüm Için.
Neden Biz : Neden Siz Dostluk Arkadaslık & Size Guzellik Acısından Yardım'da Bulunmak Için.
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler: Güzellik Acısın'dan Katkıda Bulunacagımı Dusunuyorum.
Tecrübeleriniz: Mimar %100
Sunucuda olması gerekenler: Türüne Bağlı Dostum Birde Görebilmem Lazim Fazla Anlamadim Neyse.
Yaşınız: 20
Discord İsminiz: EmreDizayns#3476 Skype : EmreBeyTurk

AKTİFLİK SÜRENİZ: 2 3 5 7 9 10 Arası Degisiyor.

Son düzenleme:

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim:Berke Ünal
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] :Merhaba,Ben Berke Ünal 7.Sınıfa Gidiyorum Yaşım 12.Annem Ev Hanımı Babam Otobüs Tamircisi {araba da tamir edebiliyor}Abim İse Lise3'e Gidiyor 1 Yıl Kaldı da.Mustafa Necati Ortaokulun'da Okuyorum.En Sevdiğim Arkadaşım Umut.En Sevdiğim Dersler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve İngilizce.En Çok Tarantula Gibi Değişik Hayvanlardan Korkarım.Köpeği ve Kediyi Çok Severim Ama Hiç Dokunamam.Hayatım Böyle Gidip Geçiyor İşte Anlatacak Ne Kaldı.Birde Kocaeli'nde Oturuyorum.
Neden Siz :Bu şartlara uyacağımı düşünüyorum ve sizlerle çalışmak istiyorum.
Neden Biz :Her Serverde Player'lara{oyunculara yani ing. fena olunca [Bu Bir Gerçek]}Öğretmek ,onlardan bir şeyler öğrenmek istiyorum.Bu şansımı Her Server'De Deniyorum Ve Sonucu nu size bırakıyorum.
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler:oyuncularla ilgilenirim onların dertlerine derman olurum birde oyuncuların sorunlarını ve bulduğu hataları{bugları}çözmeyi denerim.
Tecrübeleriniz:Oldukça var paralı serverlerdede çalıştım.
Sunucuda olması gerekenler:Daha Sunucuyu Göremediğim İçin Bir Şey Diyemem.
Yaşınız:12
Discord İsminiz:Berke-Drill Anıl#4971 Sanırım.
AKTİFLİK SÜRENİZ:Her Güne Değişebilir. Bazı günler 2-3-4 saat oynayıp ta bazı günler bu saatleri aşabiliyorum.

NuriBabo2001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim: Nuri ÖZBAYRAMOĞLU
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] : Ben Nuri.13 Yaşında 3 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Serverlerde Genellikle Admin, Mod, Kurucu Gibi Taglarım Olabiliyor.3 Yıl Geçer Ve Ben Bu İşte Ustalaşırım.Saygılar...
Neden Siz : 3 Yıldır MC Oynuyorum.Tecrübelerim Var.
Neden Biz : Formunuzu Gördüm Güzel Bir Konunuz Var İlgimi Çekti Sizlede Tanışırsak Ne Mutlu Bana.
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler: İyi Bir Server Olacaktır. Oyuncular Çağırırım Vb.
Tecrübeleriniz: Mesela Oyuncular İle Aram İyidir. Küfür, Argo vb. Şeylerde Yerimde Duramam. (gibi)
Sunucuda olması gerekenler: Sunucunun İP' si Verilmemiş. Türüne Bağlı Diyelim. (değişebilir)
Yaşınız: 13
Discord İsminiz: Discord Kullanmıyorum Ama Skypem Var : xPowerS - Nuri (resminde thumbnail var)
AKTİFLİK SÜRENİZ: 3-4 Saat. (güne göre değişebilir yani cumartesi pazar pazartesi gibisinden) (okul var)

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsim Soyisim: Emre Türk
Kendinizi Tanıtın[tam manası ile uzun tutun] : Adım Emre Soyadım Türk Yaşım 20 Kütahyada Yasiyorum Saygılı Dürüst Kişiliğim Var Küfür Asla Sevmem Edilmeniside Hiç Tercih Etmem Yaptıgım Iş'i Tam Yaparım İşten Kaçmam Emegimi Fazlasıyla Veririm Kimseye Ne Olursa Olsun Saygısızlık Asla Etmem.
Neden Siz : Neden Ben Size Layık Olacagımı Düsündügüm Için.
Neden Biz : Neden Siz Dostluk Arkadaslık & Size Guzellik Acısından Yardım'da Bulunmak Için.
Sunucuya katacağınızı düşündüğünüz şeyler: Güzellik Acısın'dan Katkıda Bulunacagımı Dusunuyorum.
Tecrübeleriniz: Mimar %100
Sunucuda olması gerekenler: Türüne Bağlı Dostum Birde Görebilmem Lazim Fazla Anlamadim Neyse.
Yaşınız: 20
Discord İsminiz: EmreDizayns#3476 Skype : EmreBeyTurk

AKTİFLİK SÜRENİZ: 2 3 5 7 9 10 Arası Degisiyor.
Discord gelirseniz konuşabiliriz.