Snapshot Başlatılmıyor

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok eskiden Minecraft oynardım, şimdi birkaç yerde eskileri görünce tekrar başlayasım geldi ancak hesabımın E-Postasını ve şifresini unuttum, bunun yerine kısa süreliğine cracked launcher ile oynamaya karar verdim. Cracked launcherda 1.12.2'ye kadar sürümleri açabiliyorum ancak 1.12.2'den sonra çıkmış olan snapshotlarda Play butonuna ne kadar basarsam basayım başlatmıyor. Preparing yazıyor ancak sonrası gelmiyor.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Preparing dedikten sonra iptal ediliyor mu? Eğer edilmiyorsa 5-10 dakika bekletmeyi deneyiniz.

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen dediğiniz gibi oluyor hiç indirme ekranı falan yok, 5-10dk launcher açıkmı kalsın yani

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Aynen dediğiniz gibi oluyor hiç indirme ekranı falan yok, 5-10dk launcher açıkmı kalsın yani

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet. Eski/cracked launcher kullandığımda ara sıra 'preparing' de takılıyordu. Preparing dediğinde en az 10-15 dakika launcherı açık bırakırdım ve preparingden çıkıp indirmeye başlatırdı.
Kullandığınız launcher ismi nedir?

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Titan Launcher kullanıyordum, ayrıca Play'e bastığımda Development Console bölümünde launcherı yeni sürüme güncelleyin vs. diyordu yani crackin azda olsa önüne geçilmesi için böyle bir şey yapmışlar. Bu yüzden güncel bir Launcher'a ihtiyaç vardı ki başka bir yerden indirdiğim farklı bir görünüme sahip güzel bir Launcher çalıştı. 18w02a sürümündeyim şu an, yeni hesap satın alana kadar böyle gidecek sanırım.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Titan Launcher kullanıyordum, ayrıca Play'e bastığımda Development Console bölümünde launcherı yeni sürüme güncelleyin vs. diyordu yani crackin azda olsa önüne geçilmesi için böyle bir şey yapmışlar. Bu yüzden güncel bir Launcher'a ihtiyaç vardı ki başka bir yerden indirdiğim farklı bir görünüme sahip güzel bir Launcher çalıştı. 18w02a sürümündeyim şu an, yeni hesap satın alana kadar böyle gidecek sanırım.
launcher ismini verebilirmisiniz? Böylece bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu konudan bilgi alsınlar. :)

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı TLauncher ancak linkini siz bulun, linkini paylaşmam.

Launcher bu şekilde gözüküyor, Mojang hesabı ile girme seçeneğide var crackli girme seçeneğide.
Screenshot_8.png

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki nedeni var aslında. İlk nedeni her şeyi hazır beklememeniz için, siz bulun. İkinci nedeni ise herhangi bir sorumluluk kabul etmemek için ben %100 güvenlidir herhangi bir riski yoktur demiyorum. Sadece ben kullandım ve çalıştı.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki nedeni var aslında. İlk nedeni her şeyi hazır beklememeniz için, siz bulun. İkinci nedeni ise herhangi bir sorumluluk kabul etmemek için ben %100 güvenlidir herhangi bir riski yoktur demiyorum. Sadece ben kullandım ve çalıştı.

Virüs total ekleyerek paylaşabilirsiniz. Ayrıca yardım istemişsiniz, hatalı olan uygulamayı siz paylaşırsanız hatanızın çözümünü ve alacağınız yardımı da o kadar kısa sürede alabilirsiniz, ayrıca insanlar bir saat link, launcher aramak zorunda kalmaz.

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aldığım hatanın tek bir çözümü var sürekli güncel bir Launcher bulmak Launcher sürümü indirmek istediğimiz Minecraft sürümünden düşükse (ki benim Launcher'ım en son kasımda güncellenmiş.) o Minecraft sürümünü indiremiyorsunuz. Hata ile ilgili çözümü ben buldum yani zaten, bir saat link aramaycaksınız Minecraft TLauncher şeklinde arattığınızda 2. linkteki yerden indirebilirsiniz. İlk linteki TLauncher'ın sürümü 2.22 olarak gözüküyor ikincisinde ise 1.98 olarak gözüküyor ancak ilk Launcher nedense çalışmıyor. İkincisindekini indirebilirler yani. Link vermiyorum.