Çok kaliteli bir sunucu zor sevenler için gerçekten harika![]()
Öncelikle yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler!Sistemlerinizi görünce aklıma nedense 2013 faction sunucular geldi; asansör, şu çit kapı olayı gate mi neydi onlar eski günlerimi hatırlattı sağ ol! Sürümünüz 1.12 çok iyi seçim olmuş. "Zombi Salgını" oyununu beğendim, spawn gibi haritalarınızın resimlerinde eklerseniz konunuza iyi olacak.
Başarılar dilerim, sorun olursa bana ulaşabilirsin özel mesaj yolu ile (lag, oyun içi/dışı destek durumları vs.).
Şuanda aynı sorun bende de oluyorservere giremiyorum suan Giriş yapiliyo diyo sona zaman aşimi diyo
daha önceden giriyodum simdi giremiyom bi sorun çikti sanirim alakazam
servere giremiyorum suan Giriş yapiliyo diyo sona zaman aşimi diyo
daha önceden giriyodum simdi giremiyom bi sorun çikti sanirim alakazam
Sunucu kapalı değil, alan adında küçük bir sorun yaşıyoruz kısa sürede çözülecektir!sv kapalı giremiyorum
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler!RP sunucusu olsa tadından yenmezdi! Fakat yinede oynayacağım bu sunucuda.
bu kadar çok istiyorsan git samp oyna. Mc kitlesi rol yapmazRP sunucusu olsa tadından yenmezdi! Fakat yinede oynayacağım bu sunucuda.
Düşüncenize katılmıyorum, minecraft platformu rpg ye oldukça yatkın. Ayrıca düşüncelere saygı duymalısın, başkalarına emir kipiyle konuşmamalısın.bu kadar çok istiyorsan git samp oyna. Mc kitlesi rol yapmaz
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatkın mı? o zaman neden hiçbir rp sunucusu tutmadıDüşüncenize katılmıyorum, minecraft platformu rpg ye oldukça yatkın. Ayrıca düşüncelere saygı duymalısın, başkalarına emir kipiyle konuşmamalısın.
Bakım bitti, sunucu aktif!
"Hiçbir RP sunucusu tutmadı" diyerek fazla genelleme yapmışsınız, aslı Türkiye'de tutmadı çünkü genele yatkın bir tür değil ayrıca Türkiye'de minecraftın yaş kitlesi ve oyuna karşı genel ön yargı nedeniyle tutmuyor. Oyunla alakası olmayan kitlenin çoğunluğunun çocuk oyunu dediği bir oyunda insanlar bide tutup rol yaparsa ne olur? ki buna rağmen rp taraftarıyım ve zamanla sunucumu rp destekli bir survival e çevireceğim, tutup tutmaması umrumda değil zevk aldığım işi yapar zevk aldığım oyunu oynarım, iyi forumlar, tartışmayı uzatmayalım.yatkın mı? o zaman neden hiçbir rp sunucusu tutmadı
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi