Asıl kaynağı...

Juicy Justice

İstikbal göklerdedir!
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Selamlar^^ Şu sıralar polisiye bir roman okuyorum, merakıma yenik düşerek internetten spoilerlara bakmak istemiyorum. Bu arada bu romanı okurken aklıma bir soru geldi: ,,Kişiye suçu işleten toplum mudur, yoksa suçu işleyen aslında kişinin kendisi midir?”. Bununla alakalı diyecek bir şeylerim var ama sizin fikirlerinizi de çok merak ediyorum, etkilememek için yazmıyorum, o yüzden önce sizlerin yorumlarını bekliyorum... Toplum mu? Kendisi mi?

dedektif_satici_baransimsek.com_satis_egitimi-400x240.png

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimse "kötü" olduğunu bilerek cinayet işlemez, daima altında kendince iyi bir sebebi vardır. Bunun en güzel örneği, geçen aylarda bir konunda daha yazdığım "HALUSINASYON" adlı kitapta muazzam derecede betimleniyor. Ben de bayılırım polisiye romanlarına ve kesinlikle o kitabı okumalısın.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kişiye suçu işleten toplumdur her şey daha çocukken başlar "ağaç yaşken eğilir" mantığı, kişi ne kadar aptal ve güçsüz ise o kadar kolay oluyor topluma yenilmesi. Kimse kimseyi boş yere öldürmez yada canını yakmaz.

Bir anne babanın çocukluğu kötü geçmiştir aksi ve sinirlidirler çocuğunu döver, boşlar, ilgilenmez yada istemez o çocuğun içinde ise bir öfke olur ve sinirli olduğunu insanlara göstermek ister okulda yada sokakta kendinden güçsüzleri ezer diğer çocuklara zulüm eder sonra ondan zorbalık gören başka bir çocukta ondan belkide daha kötü olur bir seri katil olur gibi gibi bu en basit örneği. Öfke bulaştıkça güçlenen bir hastalık sonuç olarak.

Ben olsam zevkine yapardım hahaha! çünkü ben gerçek bir kötüyüm!
Lanet olsun MORUQ kötüyüm ve bu beni cool yapıyor yeeğ !

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Sucu isleten insanın dogasıdır. insan dogası "benimle ayni fikirde degilse ölmeyi hak ediyor" dusuncesindedir cunki.