BlockBenderTR Kapandı Ne Düşünüyorsunuz ?

SüzülenPoşet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bu gün bizim çapımızda bizi üzen bir haberle karşınızdayım. Bazılarınız bilmekte olduğu gibi "BlockBenderTR" sunucusu açılmıştı fakat maddi sıkıntılardan dolayı ödemelerimizi yapamadık vede kapanmak zorunda kaldık. Aslında çoğu şeyi düşündüm kurtarmak için misal ;

1- Unturned'de ücretli map yapmak
2- WallPaper , Logo tasarımları yapmak
3- Skript veya plugin üzerine yoğunlaşıp satmak

Ama hiçbiri bizi kurtarmadı vede kapandık.

Düşüncelerinizi alayım yada kurtarmak için ne yapmalıydım sizin düşünceleriniz ?

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yetkilileri adam akıllı alsaydınız belki bukadar çabuk kapanmazdı :/

Peki bunun yetkililerle alakası ne? Adamlar konuda maddi sıkıntılardan dolayı kapandık diye yazmış, yetkililerin kendi aralarında sıkıntıları olabilir, yahut belirli üyeler arasında. Ancak bu bizi ilgilendirmez.

Sunucunun ve sitenin ne kadar gideri oluyordu?

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunun yetkililerle alakası ne? Adamlar konuda maddi sıkıntılardan dolayı kapandık diye yazmış, yetkililerin kendi aralarında sıkıntıları olabilir, yahut belirli üyeler arasında. Ancak bu bizi ilgilendirmez.

Site = 5 TL
Server = 25 TL
En düşüklerden almıştık genede yetmedi.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

yetkililerden dolayı kapanan birçok sunucu gördüm
oyuncular yetkililer haksızlık yaparsa gidebilirler.
oyuncu olmazsa avatar satışı olmaz avatar satışı olmazsa para olmaz para olmazsa sunucu olmaz,anladınız sanırım ?

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncu olmazsa avatar satışı olmaz avatar satışı olmazsa para olmaz para olmazsa sunucu olmaz,anladınız sanırım ?
Bu arada yetkililer Ben , @GoldenStone vede _CrazyPunch'tuk Senin için zaten CrazyPunch'u 2. gününde ekipten attık.
Vede sen buraya gelip bunu diyorsun lütfen konudan çık.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site = 5 TL
Server = 25 TL
En düşüklerden almıştık genede yetmedi.

Sunucu için bir şeyler yapabileceğimi sanıyorum, özel mesaj yolu ile iletişime geçerseniz memnun olurum.

Evet bu saydıklarını ben de biliyorum. Ancak bu saydıkların her sunucuda olacak şeyler değil. Ciddi kanıtın yoksa konu baltalamaya girer, hatırlatmak isterim.

Bu arada yetkililer Ben , @GoldenStone vede _CrazyPunch'tuk Senin için zaten CrazyPunch'u 2. gününde ekipten attık.

SüzülenPoşet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu için bir şeyler yapabileceğimi sanıyorum, özel mesaj yolu ile iletişime geçerseniz memnun olurum.

Evet bu saydıklarını ben de biliyorum. Ancak bu saydıkların her sunucuda olacak şeyler değil. Ciddi kanıtın yoksa konu baltalamaya girer, hatırlatmak isterim.
Özel konuşmalarınız kapalı.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınma ama böyle yazanlara gıcık oluyorum. Yetkililerin uğraştığı birden fazla sorun olabilir, paralarını başka yerlerde kullanmak zorunda kalmış olabilirler. Yani kısacası arkaplanı bilmeden görünürden konuşmamalı.
alınma ama bende bana yazdıklarına gıcık oldum
daha öncedende yetkililerinden şikayet ettiğim yetkililerin bol küfürlü ve egolu ssleri olan bir konu açmıştım @SüzülenPoşet in üsteği üzerine kaldırdım

kendi kaldırttığın konuyumu yalanlıyorsun şimdi bana ?