la Azlaaz az bdo ya girde vs atak ninja kasıyomNeden uzun sürenin ardından bir "Modded Server" açıldı. Ne güzel fakat konu tasarımı daha hoş olabilirdi. <3
Normal minecraftın ömrünün tamamen bittiğini düşünüp tamamen modlu minecrafta geçiş düşüncemizden dolayı açıldı.Neden uzun sürenin ardından bir "Modded Server" açıldı. Ne güzel fakat konu tasarımı daha hoş olabilirdi. <3
Rehber videoları çekmeyi düşünüyoruz.Oynamayı bilseydim oynardım! fakat bilmiyorum :c
Sürekli aynı oyunu oynamaktan sıkılmadın mı?, 1.7.10'daki bütün modları ezberledim en az 30kere falan nitradodan sunucu alıp baştan başladım artık 1.7.10 kesmiyor yani benim için biraz geçersiz bu cümle .s
+Bi modpaketine bakiyim dedimde çok az değil mi hiçbişey yapamazsınki bunlarla amaçsızca gelişilir sadece .s en azından galacticraft olsaydı uzaya giççez diyerekten gelişirdik ama hiç amaç yok hqm'de yok
BekliyoruzGeliyorum![]()
lan yürüyün gidin açınca 3 kişi geliyor sıkılıp muhabbet ediyoz en sonHelal olsun sonunda bir modlu sunucu açtı biri tekrar mc ye dönem bakam
la Azlaaz az bdo ya girde vs atak ninja kasıyom![]()
oynamayı bilmek nedir yav hiç bilmeyen arkadaşlarım jei den recipe lere sol sağ tıklayarak öğrendi ne öğrendiyse ve zevkle oynuyorlar.....Oynamayı bilseydim oynardım! fakat bilmiyorum :c