3 GB Ram sunucuya yeter mi?

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Evet alakası var. Ben sanıyorum.
adam toplar 10 kişi eğlenerek oynar asıl ortam,eğlence vs. oralarda kendi sunucum 130 140 çekiyodu günlük sor bakalım hiç eğleniyomuydun diye

ve bana kaliteli bir faction gösterirmisin sana tüm kalitesizliklerini bulayım

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Faction denen saçmalığı oynamam, kırk saat lapis lazuli kasıp PvP oynanmaz yok öyle bir saçmalık. Bu yüzdende sana kaliteli bir faction öneremem, Skyblock ve Survival favorimdir.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Ben Faction denen saçmalığı oynamam, kırk saat lapis lazuli kasıp PvP oynanmaz yok öyle bir saçmalık. Bu yüzdende sana kaliteli bir faction öneremem, Skyblock ve Survival favorimdir.
oynamıyosan maden adamın serverine kalitesiz deme gibi bi hakkın yok bunu bilmeni isterim

Plusign

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tamam benim yüzümden kavga çıkmasın.
shortpallmall sen makineni vermene gerek yok ben para biriktirip alıcam zaten bide
ben size 10 numara serverim olcak böyle zengin olcam demiyorum ben insanlar takılsın arada diye gelsin diyorum 10 kişi olsun 20 kişi olsun eğlenceli olsun yeterli bana shortpallman sanada teşekkür edreim.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu kasması tek bir sebebe bağlı olamaz zaten. Ben eski bir bilgisayarda bilgisayara kurduğum sunucuya 1gb verip 5-6 kişi bağlanıp ekstrem pluginler ile lagsız oynayabiliyordum. Ve bu server faction ötesinde sürekli denenen blok animasyonlarından tut ard arda kullanılan gadget&particle'lere kadar coşturuyoduk ortamı. 10 arkadasınla çok rahat oynayabilirsin tabii ki. Oldu ki lag oldu, bu sadece ramim düşük anlamına gelmez. Bilgisayar & İnternet & Pluginler & Craftbukkit birçok şey etkileyebiliyor.