LokumCraft REHBER Alımları Tekrar Aktif

LokumCraft'ta rehber olmak istermiydiniz?

• Evet olmak isterdim.

Kullanılan: 12 85.7%
  • Düşünmem lazım.

Kullanılan: 1 7.1%
  • Tabi ki Hayır.

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14

CAVITABI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

LokumCraft Bilgilendirme;
1- LokumCraft 05.05.2017 tarihinde kurulmuştur.
2- Kurulduğu ilk ay 1 Kurucusu 1 Yetkilisi 2 Rehberi vardı.
3- Şimdilerde ise 2 Kurucu 3 Yetkili 1 Pluginer 1 Mimar ve 3 Rehberi oldu.
4- Websitesini yeniledi ve daha güzel bir hizmet vermeye başladı.
5- Sorunları tamamen çözmeye odaklı bir sunucu.
6- Adalet konusunda ufak bir yardıma lazım olsa bile eksiklerine göre baya gelişmiş bir sunucu.

Şimdi neticeye gelelim;
LokumCraft rehber alımları başlamıştır hepinizi heyecanlandıran alımlar 1 hafta boyunca bakılacaktır
peki alımlar oldu ne olacak derseniz ileride daha iyi oyuncu kitlemizle daha iyi bir sunucuda aldığımız rehberler genelde başka bir sunucuda çalışmaması lazım hiçbir sunucuda rehber olmayan kişileri yaparsak daha iyi olur ve o kişinin minecraft Türkiye dünyasında canlanmış olur biz o rehberede yol açmış olacağız!

ALIM ŞARTLARI;

Adı; ?
Oyundaki kullandığı takma isim; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız?
mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz?
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle)
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin?
Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar)
Faction bilginiz yüzde kaçtır?
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır?

LOKUMCRAFT İYİ OYUNLAR VE İYİ FORUMLAR DİLER BAŞVURUYA KATILAN HERKEZE BOL SANŞ!

FreeEmperor5760

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adı; Mustafa Eren Çelik
Oyundaki kullandığı takma isim; FreeEmperor9497
yaşınız; 15
iletişim (skype şart?) Skype var ama mikrofon bozuk şu anda Skype; Mustafa Eren Çelik
Discord kullanıyormusunuz: Hayır
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Ne için uyarı aldıysam o şeyi bir daha yapmam.
mikrofon bulunmakta mı? Evet ama bozuk şu anda maalesef.
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? çok iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? çok iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? vallaha daha önceden oldum ama server ismini felan unuttum.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) boş zamanlarımda minecraft oynuyorum minecraft oynarkende insanlara yardım etmeyi seviyorum.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Sağlayabilirim
Komu Bilginiz Varmı? Evet
Faction bilginiz yüzde kaçtır? %70
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? %95
Not: server'e rehber olarak almazsanız bari ip verinde oyuncu olarak geleyim.

Son düzenleme:

E7EH4N

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı; EFEHAN
Oyundaki kullandığı takma isim; ? E7EH4N
yaşınız; +15
16 (Yeni girdim)
iletişim (skype şart?) ; Discord : EFEHAN#8590 - Skype : live:efehany03_1
Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır Evet
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Uyarı sebebine bağlı olarak hareketlerime daha çok dikkat eder , kin gütmem.
mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır Evet
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi Çok iyi dersem biraz egolu kaçabilir ; iyi .
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi Ego vs. düşünmeden "Çok İyi" diyorum.
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? Türk sunucularına elimden geldiğince yardımcı olmak isterim , çoğu sunucuya başvuru yaptım.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) Yukarıda dediğim gibi ; Türk sunucularına yardımcı olmak isterim bu yüzden , sunucunuzda rehber olmak isterim.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Evet
Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) Evet
Faction bilginiz yüzde kaçtır? %25
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? %87

UstaPRB

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adı; ? Ömer Aydın
Oyundaki kullandığı takma isim; ? Oyunda Kullandığım Takma İsmim Haspy Dir .
yaşınız; +15 Yaşım 15
iletişim (skype şart?) Skype Adresim : Roolbaba
Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır Malesef Discord Kullanmıyorum Gerekirse Hesap Açıp Kullanıma Aktif Edebilirim
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Uyarının İçeriğine Bakarım Özür Dileyerek Hatamı Telafi Ederim .
mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır : Evet Mikrofonum, Bulunmakta
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Sanırım İyiyim Diyebilirim .
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Oyuncularla Aram Çok İyidir Beni Seviceklerinden Eminim .
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? : hiçbir Sunucuda Rehber Olmadım , Yanlız Deneyimim Var.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) Sunucunuza Katkı Sağlayacağımı Ve Oyuncularınızın Beni Seveceğine İnanıyorum .
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Evet Adalet Ve Taraf Tutmayı Sağlayabilirim .
Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) Evet Komut Bilgilerim Bulunmaktadır .
Faction bilginiz yüzde kaçtır? Faction Bilgim %98 Diyebilirim Daha Önceki Sunuculardan Bilgim bulunmakta .
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? Skyblock Bilgim %85 Diyebilirim :)

Herkeze Başarılar Diliyorum Arkadaşlar

ReisPanda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı; Mehmet
Oyundaki kullandığı takma isim; Stryfeq
yaşınız; +15 : 16
iletişim (skype şart?) PandaReis10
Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır : Evet
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? : Davranışlarıma daha fazla dikkat ederim
mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır : Evet
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi :İyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Cok İyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? : Unuttumki gerçekten
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) : Çünkü skyblock sunucularında veya factionda bilgiliyim ve herkeze yardım edeceğime inanıyorum
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? : Evet
Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) : Evet
Faction bilginiz yüzde kaçtır? : 95
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? : 99

RojeNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu server ploudos tanmı açıldı ? açıldıysa panel bende var be ben ServerSahibi'yim

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı : Koray
Oyundaki Kullandığı Takma İsim : Lykia
Yaşınız : 17
İletişim : Skype : koko_952259
Discord Kullanıyormusunuz : Hayır !
Sunucudaki Yetkili ve Kurucudan Uyarı Aldığınız Zaman Ne Yaparsınız : Haklı İsem Hakkımı Savunur Haksız İsem Hatamı Telafi Etmeye Çalışıp Yetkililerin İsteklerini Yerine Getirirdim .
Mikrofon Bulunmaktamı : Evet
Türkçe ve Türkçe İmla Konusunda Nasılsınız : İyi
Oyuncularla Üslup Konusunda Nasılsınız : İyi
Hangi Sunucularda Rehber Oldunuz Yada Olmak İstediniz : PeaceGaming , MineTurk , AnkaNW , SkyIsland ( İlk Açıldığında ) , ManuelNetwork Vb.
Sen Karşımdaki Peki Neden Rehber Olmak İstiyorsun : Bilgilerime Güveniyorum Sizin İçin Elimden Gelen Herşeyi Yapıcağıma İnandığım İçin Serverinizde Rehber Olmak İstedim .
Adalet ve Taraf Tutmamayı Sağlayabilir Misin : Evet
Komut Bilginiz Varmı : Evet
Faction Bilginiz Yüzde Kaçtır : %95
Skyblock Bilginiz Yüzde Kaçtır : %75

Beni Seçerseniz Mutlu Olurum ...

İyi Forumlar !!

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı; Umut
Oyundaki kullandığı takma isim; Halovie
yaşınız; +17
iletişim (skype şart?) : semihveli25
Discord kullanıyormusunuz: Evet
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? - dikkate alır ve hatayı tekrarlamam.
mikrofon bulunmakta mı? Evet - Telefondan giriyorum skype veya Discorda genellikle.
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? IceNW - IceNetwork - Batihost - Axitr Bu gibi sunucularda rehberliğim bulundu.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) - Oyun içi her türlü küfür argo spam v.b kural ihlallerini kapatmak.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Elbette
Faction bilginiz yüzde kaçtır? Yüzde Olarak Demiyelim de 5 Yıllık Tecrübem bulunmakta.
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? Pek Fazla yok.

ExpertSlayer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adı; M.Şamil BERK
Oyundaki kullandığı takma isim; SamilBRK
yaşınız; 15
iletişim: samilreiz (SKYPE)
Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır: HAYIR (KULLANABİLİRİM)
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız: Hatamı bulurum ve birdaha yapmamaya dikkat ederim
mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır: EVET
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi: İYİ
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi: ELİMDEN GELDİĞİ KADAR İYİ OLUCAGIM (İYİYİM BİRÇOK SERVER
İM OLDU O YÜZDEN ANLAYIŞLIYIM)
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? REHBER 2-3 DEFA OLDUM GENELLİKLE ADMİN VEYA KURUCU OLDUM
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) şu an SW AÇAMIYORUM VE MCDEKİ BİLGİMİ UNUTMAMAK İÇİN OLMAK İSTYORUM BELKİ SİZİNLE ANLAŞIRIZ BAŞKA KONULARLA
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? BÜYÜK İHTİMALLE SAGLARIM (DENEYİMLİYİM)
Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) EVET
Faction bilginiz yüzde kaçtır? %60
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır?Adı; ? %90

TheBestGamer123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  1. raft rehber alımları başlamıştır hepinizi heyecanlandıran alımlar 1 hafta boyunca bakılacaktır
    peki alımlar oldu ne olacak derseniz ileride daha iyi oyuncu kitlemizle daha iyi bir sunucuda aldığımız rehberler genelde başka bir sunucuda çalışmaması lazım hiçbir sunucuda rehber olmayan kişileri yaparsak daha iyi olur ve o kişinin minecraft Türkiye dünyasında canlanmış olur biz o rehberede yol açmış olacağız!

ALIM ŞARTLARI;

LOKUMCRAFT İYİ OYUNLAR VE İYİ FORUMLAR DİLER BAŞVURUYA KATILAN HERKEZE BOL SANŞ!

Pazartesi 09:01Rapor Et
    #1Beğen

2. FreeEmperor5760Sudan Çıkmış
    Yeni
    Adı; Mustafa Eren Çelik
    Oyundaki kullandığı takma isim; FreeEmperor9497
    yaşınız; 15
    iletişim (skype şart?) Skype var ama mikrofon bozuk şu anda Skype; Mustafa Eren Çelik
    Discord kullanıyormusunuz: Hayır
    Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Ne için uyarı aldıysam o şeyi bir daha yapmam.
    mikrofon bulunmakta mı? Evet ama bozuk şu anda maalesef.
    hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? vallaha daha önceden oldum ama server ismini felan unuttum.
    Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) boş zamanlarımda minecraft oynuyorum minecraft oynarkende insanlara yardım etmeyi seviyorum.
    Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Sağlayabilirim
    Faction bilginiz yüzde kaçtır? %70
    Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? %95
    Not: server'e rehber olarak almazsanız bari ip verinde oyuncu olarak geleyim.

Son düzenleme: Pazartesi 09:41
    Pazartesi 09:13Rapor Et
    #2Beğen+ Çoklu CevapCevapla

3. E7EH4NAğaç Yumruklayıcı
    Yeni
    Adı; EFEHAN
    Oyundaki kullandığı takma isim; ? E7EH4N
    yaşınız; +15
    16 (Yeni girdim)
    iletişim (skype şart?) ; Discord : EFEHAN#8590 - Skype : live:efehany03_1
    Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır Evet
    Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Uyarı sebebine bağlı olarak hareketlerime daha çok dikkat eder , kin gütmem.
    mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır Evet
    Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi Çok iyi dersem biraz egolu kaçabilir ; iyi .
    Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi Ego vs. düşünmeden "Çok İyi" diyorum.
    hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? Türk sunucularına elimden geldiğince yardımcı olmak isterim , çoğu sunucuya başvuru yaptım.
    Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) Yukarıda dediğim gibi ; Türk sunucularına yardımcı olmak isterim bu yüzden , sunucunuzda rehber olmak isterim.
    Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Evet
    Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) Evet
    Faction bilginiz yüzde kaçtır? %25
    Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? %87

Pazartesi 09:25Rapor Et
    #3Beğen+ Çoklu CevapCevapla

4. UstaPRBYeni Doğmuş
    Yeni
    Adı; ? Ömer Aydın
    Oyundaki kullandığı takma isim; ? Oyunda Kullandığım Takma İsmim Haspy Dir .
    yaşınız; +15 Yaşım 15
    iletişim (skype şart?) Skype Adresim : Roolbaba
    Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır Malesef Discord Kullanmıyorum Gerekirse Hesap Açıp Kullanıma Aktif Edebilirim
    Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? Uyarının İçeriğine Bakarım Özür Dileyerek Hatamı Telafi Ederim .
    mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır : Evet Mikrofonum, Bulunmakta
    Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Sanırım İyiyim Diyebilirim .
    Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Oyuncularla Aram Çok İyidir Beni Seviceklerinden Eminim .
    hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? : hiçbir Sunucuda Rehber Olmadım , Yanlız Deneyimim Var.
    Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) Sunucunuza Katkı Sağlayacağımı Ve Oyuncularınızın Beni Seveceğine İnanıyorum .
    Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Evet Adalet Ve Taraf Tutmayı Sağlayabilirim .
    Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) Evet Komut Bilgilerim Bulunmaktadır .
    Faction bilginiz yüzde kaçtır? Faction Bilgim %98 Diyebilirim Daha Önceki Sunuculardan Bilgim bulunmakta .
    Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? Skyblock Bilgim %85 Diyebilirim :)

Herkeze Başarılar Diliyorum Arkadaşlar

Pazartesi 13:36Rapor Et
    #4Beğen+ Çoklu CevapCevapla

5. ReisPandaAğaç Yumruklayıcı
    Yeni
    Adı; Mehmet
    Oyundaki kullandığı takma isim; Stryfeq
    yaşınız; +15 : 16
    iletişim (skype şart?) PandaReis10
    Discord kullanıyormusunuz: Evet/Hayır : Evet
    Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? : Davranışlarıma daha fazla dikkat ederim
    mikrofon bulunmakta mı? Evet/Hayır : Evet
    Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi :İyi
    Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : Cok İyi
    hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? : Unuttumki gerçekten
    Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) : Çünkü skyblock sunucularında veya factionda bilgiliyim ve herkeze yardım edeceğime inanıyorum
    Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? : Evet
    Komu Bilginiz Varmı? Evet/Hayır (mute atma vb komutlar) : Evet
    Faction bilginiz yüzde kaçtır? : 95
    Skyblock bilginiz yüzde kaçtır? : 99

Pazartesi 14:15Rapor Et
    #5Beğen+ Çoklu CevapCevapla

6. RojeNWAğaç YumruklayıcıSusturulmuş
    Yeni
    bu server ploudos tanmı açıldı ? açıldıysa panel bende var be ben ServerSahibi'yim

Pazartesi 14:22Rapor Et
    #6Beğen+ Çoklu CevapCevapla

7. Korigato99Sudan Çıkmış
    Yeni
    Adı : Koray
    Oyundaki Kullandığı Takma İsim : Lykia
    Yaşınız : 17
    İletişim : Skype : koko_952259
    Discord Kullanıyormusunuz : Hayır !
    Sunucudaki Yetkili ve Kurucudan Uyarı Aldığınız Zaman Ne Yaparsınız : Haklı İsem Hakkımı Savunur Haksız İsem Hatamı Telafi Etmeye Çalışıp Yetkililerin İsteklerini Yerine Getirirdim .
    Mikrofon Bulunmaktamı : Evet
    Türkçe ve Türkçe İmla Konusunda Nasılsınız : İyi
    Oyuncularla Üslup Konusunda Nasılsınız : İyi
    Hangi Sunucularda Rehber Oldunuz Yada Olmak İstediniz : PeaceGaming , MineTurk , AnkaNW , SkyIsland ( İlk Açıldığında ) , ManuelNetwork Vb.
    Sen Karşımdaki Peki Neden Rehber Olmak İstiyorsun : Bilgilerime Güveniyorum Sizin İçin Elimden Gelen Herşeyi Yapıcağıma İnandığım İçin Serverinizde Rehber Olmak İstedim .
    Adalet ve Taraf Tutmamayı Sağlayabilir Misin : Evet
    Komut Bilginiz Varmı : Evet
    Faction Bilginiz Yüzde Kaçtır : %95
    Skyblock Bilginiz Yüzde Kaçtır : %75

Beni Seçerseniz Mutlu Olurum ...

İyi Forumlar !!

Pazartesi 19:10Rapor Et
    #7Beğen+ Çoklu CevapCevapla

8. Veli1212Kömür Madencisi

Yeni
    Adı; Umut
    Oyundaki kullandığı takma isim; Halovie
    yaşınız; +17
    iletişim (skype şart?) : semihveli25
    Discord kullanıyormusunuz: Evet
    Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarı aldığınız zaman ne yaparsınız? - dikkate alır ve hatayı tekrarlamam.
    mikrofon bulunmakta mı? Evet - Telefondan giriyorum skype veya Discorda genellikle.
    hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? IceNW - IceNetwork - Batihost - Axitr Bu gibi sunucularda rehberliğim bulundu.
    Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) - Oyun içi her türlü küfür argo spam v.b kural ihlallerini kapatmak.
    Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Elbette
    Faction bilginiz yüzde kaçtır? Yüzde Olarak Demiyelim de 5 Yıllık Tecrübem bulunmakta.