MinerNetwork sunucumuza pluginer/configer aranıyor.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhabalar,
Ben MinerNetwork sunucusunun sahibiyim. Pluginleriyle bir tek ben ilgileniyorum arada zamanım olmadığı sürece asistanlar da ilgileniyor fakat plugin bilgisi yeteri kadar değiller.

Sunucumuza gelip "Pluginer ben olurum" gibi tarz cümleleri kurmanızı beklemiyorum. Ciddi pluginer arıyoruz.
Ayrıca tecrübelerinizi göstermeniz gerekiyor. Benim kadar iyi yada benden iyisi olan birisini arıyorum.

Özellikler;
- Önceden sunucu açmış olma.
- Pluginlerle işi olmuş olma.
- Forumlardan yardım almış ve/veya forumdaki birine yardım etmiş olma.
- Plugin tanıtım yapmış olma.
- Zamanı yeteri kadar sahip olma.
- Saygı ve sabır diye kelimenin anlamını bilme.
- Discord hesapa sahip olma.
- Bu forumdaki en az 1 rankına sahip olma.
- Bu forumdaki en az 20 beğeni almış olma.
- Whatsapp üzerinden iletişim kuracağımız için gruba katılması zorunludur.

Dolduracak Forum:
Adı;
Oyundaki nick;
Yaş;
Plugin tanıtım yaptığın forum linki;
Ne tür açtığın sunucular;
Neden seni seçmeliyiz;

NOT: Adayları kontrol ederek kadromuza pluginer/configer olarak katılacaktır. Fakat op/panel gibi şeyleri istemeyin. Aksi taktirde reddedilirsiniz. Gereken işlemleri yapılacaktır.

Son düzenleme:

E7EH4N

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı; Efehan
Oyundaki nick; E7EH4N
Yaş; 16
Önceden açmış olan sunucu forumların linki; Kapalı durumdalar.
Ne tür açtığın sunucular; Hub
Neden seni seçmeliyiz; Evet , daha çok kişi alım için başvuracaktır . Benimde başvurma sebebim ; Türk sunucularına yardım etmek ve ufakta olsa bir katkım olmasını istemem.
-Bu arada , özellikler kısmında forum bahsettiğin forum üyesi gereklerini benim hesabımda göremezsin . Çünkü ; önce ki hesabımı 2015-2016 da açmıştım ancak bilgilerini unuttuğum için bu başlığı yanıtlamak için yeni hesap açtım.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adı; Efehan
Oyundaki nick; E7EH4N
Yaş; 16
Önceden açmış olan sunucu forumların linki; Kapalı durumdalar.
Ne tür açtığın sunucular; Hub
Neden seni seçmeliyiz; Evet , daha çok kişi alım için başvuracaktır . Benimde başvurma sebebim ; Türk sunucularına yardım etmek ve ufakta olsa bir katkım olmasını istemem.
-Bu arada , özellikler kısmında forum bahsettiğin forum üyesi gereklerini benim hesabımda göremezsin . Çünkü ; önce ki hesabımı 2015-2016 da açmıştım ancak bilgilerini unuttuğum için bu başlığı yanıtlamak için yeni hesap açtım.
Kullandığın hesabında yazdığım özelliklerini göremiyorum. Yeni hesabını da bilmem.

Adı; Oğuz
Oyundaki nick; Nyksa
Yaş; 13
Önceden açmış olan sunucu forumların linki; Kapalı Durumdalar
Ne tür açtığın sunucular; PvP, Skywars ve MineGamer da moderatör olmuştum (eski nickim Slexis)
Neden seni seçmeliyiz; Ben kendim 2 yıldan beri plugin yazıyorum (javayla pluginden kastım skript değil) ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve Türk sunucularını desteklemeyi çok isterim
Yazdığın plugin tanıtım formun linki atarsan büyük ihtimalle alınabilirsin fakat konu sana ait olmalı.
Bu arada Faction pluginleriyle işin oldu mu?

Matric143

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adı; MERT
Oyundaki nick; Matric142
Yaş; 17
Önceden açmış olan sunucu forumların linki; Anlamadım ?
Ne tür açtığın sunucular; Hub,Skyblock,Faction,PvP...
Neden seni seçmeliyiz; Ben kendim 2 yıldan beri plugin yazıyorum (javayla pluginden kastım skript değil) ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve Türk sunucularını desteklemeyi çok isterim.İstediğiniz Herşeyi Yapabilirim :)

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adı; MERT
Oyundaki nick; Matric142
Yaş; 17
Önceden açmış olan sunucu forumların linki; Anlamadım ?
Ne tür açtığın sunucular; Hub,Skyblock,Faction,PvP...
Neden seni seçmeliyiz; Ben kendim 2 yıldan beri plugin yazıyorum (javayla pluginden kastım skript değil) ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve Türk sunucularını desteklemeyi çok isterim.İstediğiniz Herşeyi Yapabilirim :)
Başkasının yazdığının aynısını yazyorsun. Yazdığım özelliklerini okudun mu? Seni ciddiye almıyorum.

Forum güncellendi. Alım devam ediyor.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı; Umut
Oyundaki nick; Halovie
Yaş; 17
Plugin tanıtım yaptığın forum linki; https://forum.gamer.com.tr/konu/rag...gin-pocket-yeni-plugin-paketi-faction.385910/
Ne tür açtığın sunucular; Faction , Skyblock , Survival
Neden seni seçmeliyiz; birçok alanda kendini geliştiren ve geliştirmeye devam eden yenilikçi ve kendi çıkarlarını düşünmeyen ileriye vaatler sunabilecek bir yapıya ve kitleye sahip kişilerden olmak üzere yelken açmış bulunuyorum bu görevime sizinle devam etmek beni onurlandırır.

Relre

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adı;Yusuf
Oyundaki nick;iStrangee
Yaş;17
Plugin tanıtım yaptığın forum linki;Yok(Yapmadım)
Ne tür açtığın sunucular;Hub
Neden seni seçmeliyiz;Plugin Bilgim Vardır Daha Öncedende Hub Sunucum Vardı
Komut bilgimde baya iyidir.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adı; Umut
Oyundaki nick; Halovie
Yaş; 17
Plugin tanıtım yaptığın forum linki; https://forum.gamer.com.tr/konu/rag...gin-pocket-yeni-plugin-paketi-faction.385910/
Ne tür açtığın sunucular; Faction , Skyblock , Survival
Neden seni seçmeliyiz; birçok alanda kendini geliştiren ve geliştirmeye devam eden yenilikçi ve kendi çıkarlarını düşünmeyen ileriye vaatler sunabilecek bir yapıya ve kitleye sahip kişilerden olmak üzere yelken açmış bulunuyorum bu görevime sizinle devam etmek beni onurlandırır.
Bu arada attığın linkteki paketin ismi 2 farklı isim yazıyor. Doğru ve düzgün kanıt istiyoruz.
Adı;Yusuf
Oyundaki nick;iStrangee
Yaş;17
Plugin tanıtım yaptığın forum linki;Yok(Yapmadım)
Ne tür açtığın sunucular;Hub
Neden seni seçmeliyiz;Plugin Bilgim Vardır Daha Öncedende Hub Sunucum Vardı
Komut bilgimde baya iyidir.
Tecrübe hakkında açıkça yazarsan daha uygun cevap verebilirim.