Minecraft.net'ten Alırsam Windows 10 Editte aktif oluyor mu?

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft.net'ten Java Edition satın alırsam aynı zamanda Windows 10 mağazasından indirilen versiyon aktif oluyor mu? Yani onuda satın almış oluyor muyum?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Maalesef. İkisini de ayrı olarak alacaksın.

Hediye olarak aktif oluyor diye biliyorum ben, yanlışsa kusura bakmayın ama bende öyleydi, hatta hala duruyor Windows 10 Edition diye.
account.mojang.com'dan hesabına gireceksin ve Redeem gibi bir şey olcak microsoft'a yönlendirecek ve microsoft hesabına oyun eklenecek. Ben böyle yaptım, böyle hatırlıyorum ve hala duruyor. Yanlışta olabilir ilk çıktığı sıralar almıştım belki o zamana özel bir şeydir.

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin olamadım şimdi, %100 doğru veya %100 yanlış olduğunu bilen birisi cevaplayabilir mi?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hediye olarak aktif oluyor diye biliyorum ben, yanlışsa kusura bakmayın ama bende öyleydi, hatta hala duruyor Windows 10 Edition diye.
account.mojang.com'dan hesabına gireceksin ve Redeem gibi bir şey olcak microsoft'a yönlendirecek ve microsoft hesabına oyun eklenecek. Ben böyle yaptım, böyle hatırlıyorum ve hala duruyor. Yanlışta olabilir ilk çıktığı sıralar almıştım belki o zamana özel bir şeydir.
Ben de böyle aktifleştirebildim, zamanlı bir şey değil ise hala çalışması lazım.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal aktif olur. Ama otomatik aktif olmaz, satın alınca mojang.com sitesine kendi hesabın ile giriş yaptığında sana bir gift code veriliyor ve onunla bilgisayarının windows 10 mağazasına bağlı olan Microsoft hesabın ile o kodu kendi hesabında aktifleştirebilirsin ve böylece Minecraft windows 10 sürümüne de sahip oluyorsun.
Ben de minecraft windows 10 sürümünü böyle satın aldım.
Ayrıca Minecraft.net'den Minecraftı satın alırken zaten windows 10 sürümününde dahil edileceğini gösteriyor:

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Ben aldığımda bana windows 10 redeem code verdi. Bende bedavaya aktif ettim.