Çılgın Tohumlar acil gel ufacık bir istek

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba forum halkı benim isteğim özel bi tohum yapmak tüm tohumlar için geçerli deil mesela Çılgın Buğday adında bi tohum olucak bunu ektiğimizde gözle görülür bi büyüme olucak ilk 10 saniyede büyümesini istiyorum şu şekilde ektik boy attı sonra bida boy attı ve büyüdü böyle nasıl desem bitkinin büyümesini gözle görcez 10 a kadar saydığımızda bitki büyümüş olcak yapabilirmisiniz.

tohum özellikleri ekildiginde tekrar kırılıp tohum geri gelicek.
su ile kırıkdığındada aynı şekilde geri gelcek buğsuz şekilde.


onun dışında böyle tohumun büyüdüğümü görcez ve çok çabuk büyüycek inş yaparsınız şimdiden elinize emeğinize sağlık

ayrıntılı bilgi veriyim biraz daha tohumu ektiğimizde ilk olarak ektik tohumumuzu altındaki toprak buğ yapmak isteyenler olabilir kırılmıycak o toprak sonra tohum büyüyo yavaş yavaş 10 saniye oldu ve olgunlaştı onu kırdığımızda tohumun kalitesine göre %90 oranla 1 tane buğday düşsün %50 oranla 2 tane %20 oranla 3 tane düşcek ve tohumu kırdığımızda tekrar ekmişiz gibi gene büyüycek yani ekilen tohum sınırsız olcak siz bunu yapın ben kaliteli orta kaliteli die bi kaç tane daha tohum yaparım sizin yaptığınıza bakarak
 

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir ancak tek bir tohum için bile birkaç komut bloğu kullanman gerekir sanırım. Yapılabilirliği konusunda emin değilim eğer buğday tohumunun boyutlarına göre farklı ID'leri varsa yapılabilir.
 

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir ancak tek bir tohum için bile birkaç komut bloğu kullanman gerekir sanırım. Yapılabilirliği konusunda emin değilim eğer buğday tohumunun boyutlarına göre farklı ID'leri varsa yapılabilir.
Buğadyın Her Boyutuna Göre ID'ları Var. Sanırım 0'dan 7'ye Kadardı. Ama Buğdayın ID'ını Unuttum Fakat Araştırırsan Bulursun.
 

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha pardon burası sunucu bölümüymüş skript istiyorsan o daha kolaydır sanırım, o konuda benim bilgim yok.
 

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
50-60 satıra gerek kalmadan 26 satırla yaptım döngüye de aldımda altındaki blogun kırılmasını engelleyemedim bi türlü
 
Üst