Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bu hakkı tanıdığın için Allah razı olsun.
Cevaba gelirsek önce birine "hangi yolun mutluluğa çıktığını biliyor musun?" derim. %50 ihtimalle yalancı olana sordum ve bilmiyorum dedi.
Diğerinede "hangi yol mutluluğa gidiyor?" derim ve o yolu gösterir.
%50 ihtimalle doğru söyleyene "hangi yolun mutluluğa çıktığını biliyor musun?" derim. Biliyorum der. Diğerinede "hangi yol mutluluğa gidiyor?" dediğimde kötü yolu söyleyeceği için iyi yolu bulmus olurum. Mu?
Öncelikle bu hakkı tanıdığın için Allah razı olsun.
Cevaba gelirsek önce birine "hangi yolun mutluluğa çıktığını biliyor musun?" derim. %50 ihtimalle yalancı olana sordum ve bilmiyorum dedi.
Diğerinede "hangi yol mutluluğa gidiyor?" derim ve o yolu gösterir.
%50 ihtimalle doğru söyleyene "hangi yolun mutluluğa çıktığını biliyor musun?" derim. Biliyorum der. Diğerinede "hangi yol mutluluğa gidiyor?" dediğimde kötü yolu söyleyeceği için iyi yolu bulmus olurum. Mu?
Cevap: İki kardeşe de “Eğer sen kardeşinin yerinde olsaydın, ebedi mutluluk için hangi yoldan gitmesini söylerdin?” diye sormalısın.
Sağdaki yolun ebedi mutluluğa gittiğini varsayalım. Siz bu soruyu sorduktan sonra, her iki kardeş de size aynısını söyleyecektir: “Sol yolun ebedi mutluluğa gittiğini söylerdim.” Ve siz, her iki durumda da ikisinin söylediği şeyin tam tersini seçersiniz, çünkü biri gerçeği biri yalan söylüyorsa; biri gerçeği söylemek için yalan söylüyor demektir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.