AnadoluNW Usta Pluginer Ve Profesyonel Builder Alımları

TopalHasan510

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anadolu Nw yeni 70 açılmış bir Faction Serverdir Ve Builder ve Kendi Paketimizi Yapacak bir pluginer ihtiyacımız vardır. Alınmanız için aşağıdaki FORMU DOLDURUN PLUGİNER ALIMI Pluginlerden ne kadar anlarsın ? (%70 gibiler kabul edilmeyecektir)= Facebook Adresin (Zorunlu) = Hiç Paket Yaptın Mı (Yapmadıysan Alınmassın) = Tecrüben ne kadar = BUİLDER ALIMI (3 kişi) Yaptığın builder (Serverde test edilecek ona göre) = Bildiğin komutlar (%80 gibi ler kabul edilmeyecektir) Facebook Adresin (Zorunlu ) = Ne kadar MC desin ? =

EfeHanYT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaptığım Buildler: Spawn,Warplar Vs.
Bildiğim Komutlar: %99 Biliyorum VOXELL 'ide tabii ki O En Kolayı
Facebook Adresim: Siz Söyleyin Ben Ekleyeyim.
Ne Kadar MC Desin? :13 Yıldır

Matric143

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pluginlerden ne kadar anlarsın ? = %100 (Anlamadım Ama Kısaca Geçeyim)

Essentials,GroupManager,Authme,İeconomy,ChestShop,ASkyblock,Lockette,Vault,Jobs,Skript,AntiJoinBot,AlphaChest,Clerlag,Multiverse-Core:Ve Diğerleri,plotme, Gibi Tüm Sunucularda Olacak Pluginlerden Bilirim (KISACA YAZDIM)

Facebook Adresin = Siz Söylerseniz Ben Ekleyebilirim. (Skype Üzerinden Daha İyi Olabilir. Ts3 ve Discordda Var)
Hiç Paket Yaptın Mı = Evet Yaptım 7 Tane Usta Pluginer & Skripter & Builderımdır
Tecrüben ne kadar = %99

ThundeBey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BULDUM SERVERİ İSTESEM KENDİME OP VERİRİRMDE BOŞVER
İP :
AnadoluNW.Rabisu.com

TopalHasan510

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pluginlerden ne kadar anlarsın ? = %100 (Anlamadım Ama Kısaca Geçeyim)

Essentials,GroupManager,Authme,İeconomy,ChestShop,ASkyblock,Lockette,Vault,Jobs,Skript,AntiJoinBot,AlphaChest,Clerlag,Multiverse-Core:Ve Diğerleri,plotme, Gibi Tüm Sunucularda Olacak Pluginlerden Bilirim (KISACA YAZDIM)

Facebook Adresin = Siz Söylerseniz Ben Ekleyebilirim. (Skype Üzerinden Daha İyi Olabilir. Ts3 ve Discordda Var)
Hiç Paket Yaptın Mı = Evet Yaptım 7 Tane Usta Pluginer & Skripter & Builderımdır
Tecrüben ne kadar = %99
Tm seni denicem ip atarım

Yaptığım Buildler: Spawn,Warplar Vs.
Bildiğim Komutlar: %99 Biliyorum VOXELL 'ide tabii ki O En Kolayı
Facebook Adresim: Siz Söyleyin Ben Ekleyeyim.
Ne Kadar MC Desin? :13 Yıldır
Tm özelden ip atarım

Matric143

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft Açılalı 7 Yıl Olmuştur Herkezin Dikkattine Kimse Bilmiyor Çünkü herkes Yalancı Benim Gibi Usta Pluginer Yok herkes Acemi Editleyip Paket Yaptım Diyorlar DİKKATİNİZE !