ProMertCanYT
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabarlar arkadaşlar;
SkybLock serverimiz açılmıştır tabii ki bu bizim için heyecan dolu bir an olacak! Her server sahabinin isteidği gibi bizde bu serverin tutmasını ve sizlerin desteğini bekliyoruz. Umarım sizde eğlenirsiniz...
Geçelim Serverin Hakkında Bilgiye:
SkybLock serverimiz açılmıştır tabii ki bu bizim için heyecan dolu bir an olacak! Her server sahabinin isteidği gibi bizde bu serverin tutmasını ve sizlerin desteğini bekliyoruz. Umarım sizde eğlenirsiniz...
Geçelim Serverin Hakkında Bilgiye:
Ram: 2 GB [Başlangıc için ideal olduğunu düşünüyoruz. Sizlerin desteği ile yükselteceğiz.]
Slot: 40 Kişi [Ram Yükseltmesi ile slot da artacaktır!]
Kurucu: StarKing[Mertcan Erdem] -- GoodTheSoul[Emre Yolcu] -->Emre Yolcu Arkadaşımız ders nedeni ile bu sıralar servere giremeyecek fakat onunda emeği vardır.
IP: Oyna.Mcraft.Pro
Sürüm: 1.8
Server Versiyon: Beta [Sürekli Gelişmekteyiz.]
Slot: 40 Kişi [Ram Yükseltmesi ile slot da artacaktır!]
Kurucu: StarKing[Mertcan Erdem] -- GoodTheSoul[Emre Yolcu] -->Emre Yolcu Arkadaşımız ders nedeni ile bu sıralar servere giremeyecek fakat onunda emeği vardır.
IP: Oyna.Mcraft.Pro
Sürüm: 1.8
Server Versiyon: Beta [Sürekli Gelişmekteyiz.]
DarkCraftTR Sistemler:
Köpecik Event Sistemi= Emek SkyBlock Fakat Bu Event Sistemini Özel Olarak Kendim Tasarladım Eğlenceli ve Dünyada İLK.
Tag Sistemi= /Mtag Yazarak Elde Ettiğiniz Başarılar Sonucu Taglar Kazanabilirsiniz.
Rütbe Sistemi= SkyLord - SkyKing vb.. Rütbeleri Ada Levelinize Göre Kazanabilirsiniz tabii ki de /C deki Görevler Bitmiş Olacak!
Açık Arttırma Sistemi= Bir Arkadaşımız Tarafından Türkçeleştirelen Açık Arttırma Sistemi ile Eşyalarınızı İhaleye Koyabilirsiniz.
Rapor Sistemi= /Rapor Yazarak Destek Oluşturabilirsiniz Böylece Yetkili Daha Çabuk Görecektir!
Kahveci Sistemi= Bir Sistem ile Kahve-Çay-Ayran-Gazoz İçerecek Daha Çevik Olabilirsiniz! [Alıntıdır]
Yakında Eklenecek Sistemler:
Büyülü Ağaç= Büyülü Ağaç ın Büyüsünü Bozana Dek Rahat Durmuyor!
Günlük Görev= Yapılma Aşamasındadır Zaten Adı Üstünde Günlük Görev.
Necmettin i Kurtar= Necmettin Büyük Bir Ormanda Ailesini Kaybetti Ona Yardım Etmenin Zamanı Geldi!
Ve Daha Fazlası YAKINDA!
DarkCraftTR den Bir Kaç Görüntü:
Serverimiz Şuanda Kapalıdır! En Geç 21:00 da Açılır.