[AntiBot] Anti Bot Skripti V 1.0 | DarkMC

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server kapalı kalmaz, kardeşim gerekli ayarlamaları yaparsan ayrıyetten gerekli ve işe yarayan bir antibot pluginini yüklersen hiçbir sorun kalmaz skript ile plugini eş değer tutma bence antibot genelinde skript gereksizdir plugini varken daha kaliteli ve işlevsel hemde performans açısından daha iyi.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

Joka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olur Niye Olmasın Ki? AntiBotUltra Plugini Gibi Bot Olmayanları Bi Şekilde Tespit Ettirip WhiteList Ekletirsin. Daha Sonra Saldırı Başlayınca WhiteList Açtırırsın Olur Biter. Bot Saldırısının Tespiti Nasıl Olur Örneğin: Saniyede Servere Bağlanan Oyuncu Sayısını Kontrol Ettirirsin .D
Skript ile her türlü lag yaparsın. Benim önerim AntiBotDeluxe Ex. Hem MYSQL veri tabanıda destekliyor ve slow proxyleri bile detect edebiliyor.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile her türlü lag yaparsın. Benim önerim AntiBotDeluxe Ex. Hem MYSQL veri tabanıda destekliyor ve slow proxyleri bile detect edebiliyor.

Ben Zaten O Plugini Kullanıyorum :D Herkes Plugine Para Vermek İstemez :D
Onlar Yararlansın İsterim Bundan :D
Zaten Skript'deki Her Kod Kullanılmayacak.
Kullanıcılar Kendine Göre Basitleştirebilir.
Aklıma Gelen Yöntemleri Ekledim. Hepsi Kullanılmayacak,
Üstelik BeyazListe Kodladım İhtiyacı Olmayan Onuda Silebilir.

bilektuğrul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayir, engellemedi. Sunucunun hurriyetini belledi, onlarca gereksiz variable kaydetti. Saglam hat ile bot atilirsa hicbir sekilde engellemez, kicklerken daha cok lag yapar.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız Kickleme İşlerini vs Skript Kendisi Yapmıyor.
Skript WhiteList İle Çalışıyor.

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sağlam bir saldırı olursa consoleyi şişirir lag sokar skript yerine plugin kullanılması tercihimdir.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sağlam bir saldırı olursa consoleyi şişirir lag sokar skript yerine plugin kullanılması tercihimdir.
AntiBotDelxeEX Hariç Hangisi Saldırı Olunca Konsoldaki Yazıları Siliyor Söyler Misin?
Çok Sağlam Saldırıda Lag Yapar Demişsin. 10 Tane VDS'den Saldırı Olursa Hangi Plugin İşe Yarar Soruyorum?