OynaFactionTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
fotorafta görüldügü gibi 3 tane tag var ben ayarlamadım kendisi oldu nasıl çözebilirim
valla group managerde her şey normalGroup manager dosyasında büyük ihtimal [Caylak] Caylak [Caylak] %player% olarak gözükecektir.
İkinci ve üçüncü çaylak yazılarını siliyoruz.
Oyun içinde isim değiştirmek isteyenlerin kullandığı plugin ile ismini düzenlemiş olabilir misin?valla group managerde her şey normal
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.config
yok canım benim normal paketim pex kullanmayı bilmiyordum oyuzden groupmanager yükledim değiştirdim sonra bu olduOyun içinde isim değiştirmek isteyenlerin kullandığı plugin ile ismini düzenlemiş olabilir misin?
chat olarak sohbet temizle var sadeceChat pluginlerindede genelde bu tarz prefix eklemeleri oluyo plugin listesini verirsen öyle bir kontrol etmek isterim veya chat plugini varsa sizin bildiğiniz silin yada ayarlarından prefixini kapatında deneyin
yanlız buna birde group kurması lazımFark edilme durumu üzerine edit:
Essentials configini at.
Aslında Essentials ve gırıpmenejırı silmek daha iyi. Denemelisin.
(bkz:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
Ne demek istediğini anlayamadım dostum.yanlız buna birde group kurması lazım![]()
diyorum ki ona group oluşturcaksın tek tek perm ekliceksin benim 2 haftamı yer belki 1 ayNe demek istediğini anlayamadım dostum.
1 gününü bile almaz. GroupManager gibi çöp bir eklentiden çok daha seri işlem yapılıyor.diyorum ki ona group oluşturcaksın tek tek perm ekliceksin benim 2 haftamı yer belki 1 ay
valla kardeşim 0dan oluşturma konusunda hiç deneyimim yok oyüzden dedim uzun sürer diye1 gününü bile almaz. GroupManager gibi çöp bir eklentiden çok daha seri işlem yapılıyor.