Eski OrtaOnline&Yeni RebornCraft! Eski çağ tabanlı rpg! Başvurular açık! Sunucu online!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu an da 2 veya 3 tane aktif rpg sunucusu var ve aralarında en çok aktif olarak oynayacağım sunucu burası gibi görünüyor. :)

Son düzenleme:

Kneki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet güzel Buildleri iyi forumunuz güzel. Sunucunuzun dahada çok ilerleyeceğine güveniyorum. Başarılar dilerim

Wunderkid

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, rpg hakkında pek bilgim yok, sitenizden bildiğim kadarıyla başvuru yaptım.. Açıklarsanız ve yol gösterirseniz sevinirim :) başarılar

222_123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serverinizi Sevdim Ama galiba bende sıkıntı var mesleklerin nasıl para verdğini para sistemini felan anlayamadım yardımcı olurmusnuz

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tapınak şövalyeleri anısına :D
Şövalyeler yok artık dağıldı. O bir anı olarak kalacak. Sebebi de sizin gibi umursamaz üyeleri yüzünden. O kadar uğraştım bir bir sizlere ulaştım. Sunucu açıldı dedim ancak hiçbiriniz tenezzül edip teşrif etmedi. Öyle güzel laflar kullanması kolay. Tekrar kurarız beraber oynarız falan. Bitti artık şövalyelik falan. Tapınak Şövalyeleri Orta Online içinde yer almayacak bundan sonra. Orta Online da yok zaten.

Ulquiorra_v1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şövalyeler yok artık dağıldı. O bir anı olarak kalacak. Sebebi de sizin gibi umursamaz üyeleri yüzünden. O kadar uğraştım bir bir sizlere ulaştım. Sunucu açıldı dedim ancak hiçbiriniz tenezzül edip teşrif etmedi. Öyle güzel laflar kullanması kolay. Tekrar kurarız beraber oynarız falan. Bitti artık şövalyelik falan. Tapınak Şövalyeleri Orta Online içinde yer almayacak bundan sonra. Orta Online da yok zaten.
Haklısında ne diyim vakit olunca girebiliyoruz

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Haklısında ne diyim vakit olunca girebiliyoruz
Geçen Temmuz ayında ve ilerleyen aylarda steam hesabından ''Aga nasılsın? Zaman bulamıyorum konuşamıyoruz. Orta Onlinedan bir haber var mı? Sen bana mesaj at ben sana sonra dönerim'' diyebilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...