işte tüm yetkileri vermek istemiyorum sayın ayın üyesi/mangaddp default we.* (GroupManager için.)
komutu ile Default grubuna WorldEdit'in yüm yetkilerini verebilirisniz.
Bunu ekledikten sonra onlarda olmamasını istediğiniz yetkileri çıkarmanız, olmasını istediklerini tek tek eklemekten daha kısa süecektir:işte tüm yetkileri vermek istemiyorum sayın ayın üyesi
Örnek Kodlar
worldedit.selection.pos
worldedit.wand
worldedit.region.set
worldedit.region.replace
worldedit.history.undo
worldedit.limit.x
Bu yetkileri eklerseniz oyuncuların //wand komudunu,bölge seçmelerini,//set komudunu,//replace komudunu,//undo komudunu kullanmasını sağlamış olursunuz.Ayrıca Limitte koyabilirsiniz.
abi ben sana bir şey dicem world guard yetkisi nasıl eklicez onlarıda böyle yazsana/mangaddp Grup Permission ile worldedit'in yetkilerini verebilirsiniz
Kod:Örnek Kodlar worldedit.selection.pos worldedit.wand worldedit.region.set worldedit.region.replace worldedit.history.undo worldedit.limit.x Bu yetkileri eklerseniz oyuncuların //wand komudunu,bölge seçmelerini,//set komudunu,//replace komudunu,//undo komudunu kullanmasını sağlamış olursunuz.Ayrıca Limitte koyabilirsiniz.
abi ben sana bir şey dicem world guard yetkisi nasıl eklicez onlarıda böyle yazsana
hangi komutlar için istediğini söylersen ben yardımcı olabilirimabi ben sana bir şey dicem world guard yetkisi nasıl eklicez onlarıda böyle yazsana