Bazı Oyunların Videosunu Çekiyorum

-Enderman-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o degilde isaac texature pack yapyım dedim ama ilk
istersen dene

Ekli dosyalar

• oppan gangnam style.zip
    1.9 MB · Görüntüleme: 169

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer video çekiyorsan orjinal oyun almalısın. Hoş karşılanmaz aksi takdirde. Ha o kadar çok oyun alamıyorsan alabildiklerini çek. Veya Steam'den F2P O-oyun beğenip, indirip onları çek. Veya oyun tnaıtımı tarzında bir şey yapacaksan; demosunu indirip videosunu çek. Korsan oyun çekmemelisin.

hockwage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer video çekiyorsan orjinal oyun almalısın. Hoş karşılanmaz aksi takdirde. Ha o kadar çok oyun alamıyorsan alabildiklerini çek. Veya Steam'den F2P O-oyun beğenip, indirip onları çek. Veya oyun tnaıtımı tarzında bir şey yapacaksan; demosunu indirip videosunu çek. Korsan oyun çekmemelisin.

Kardeşim ege sağolsun beni uyardı şu an kopya oyunum yok,video çekmeye başladıktan sonra da hiç kopya oyun almadım.Çektiğim oyunların hepsi orjinal.Az önce mw3ü aldım şimdi onu çekeceğim :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ege sağolsun beni uyardı şu an kopya oyunum yok,video çekmeye başladıktan sonra da hiç kopya oyun almadım.Çektiğim oyunların hepsi orjinal.Az önce mw3ü aldım şimdi onu çekeceğim :)
Yani o kadar çok pahalı oyun saydın ki !! İnsanın aklından geçmiyor değil :) Başarılar...

hockwage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Derken ? Dalga amaçlı mı dedin yoksa ciddi mi :D Battlefield 3 L.E,MW3,Minecraft çünkü bunlar ucuz oyun değilde :D 40,120,50 lira :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derken ? Dalga amaçlı mı dedin yoksa ciddi mi :D Battlefield 3 L.E,MW3,Minecraft çünkü bunlar ucuz oyun değilde :D 40,120,50 lira :)
Ciddi anlamda söyledim :D Dediğin gibi ucuz değiller. Tabi biz her video çekeni öğrenci sandığımızdan garip gelebiliyor :D Malum karınca sürüsü gibi korsan oyun çekenler var. Ben de AC 3 çekmek istiyorum ama olmuyor işte :( Korsan çekmem zaten. Öyle...