Pokemon Pixel Artları

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Her ne kadar minecraftta sınırlı bloklarla doğru renkleri bulmak zor olsada oldu bence :3

Vaporeonun yapılış videosu. (video bize ait -ingilizce olmasının sebebi daha geniş kitlelere hitap edebilmek istememiz)
@Rpr_Naiki kendin mi yaptın diye sormuştun :3

Son düzenleme:

BuNickOnDokuzHarfli

Oh, What Fresh Hell Is This?
En iyi cevaplar
0
Aha ilk yorum bende tabii ki de büyük bir topluluğun diyeceği şeyi diyorum "Google !"
Başarılarınızın devamını dilerim.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Aha ilk yorum bende tabii ki de büyük bir topluluğun diyeceği şeyi diyorum "Google !"
Başarılarınızın devamını dilerim.
Açık konuşacağım bunları ponyler gibi kendim tasarlamadım sadece vaporeonu gimp yardımı ile yaptım diğerlerinde bazı kısımlar doğaçlama bazı kısımlar google yardımı ile. Ama hepsinin ortak bir özelliği var, tonlamalar bana ait

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ponyta charmander vaporeon
keşke ponyta yerine saydek gibi asil bir pokemonu yapsaydın ama eline sağlık güzel olmuş

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
ponyta charmander vaporeon
keşke ponyta yerine saydek gibi asil bir pokemonu yapsaydın ama eline sağlık güzel olmuş
Ya saydek çok tatlı ama sıradan geliyor. Karışık şeyler çok güzel. Yaparken 30 kere kırıp düzeltme yapmadan ve burayı nasıll yapsam diye düşünmeden sıkıcı olur

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya saydek çok tatlı ama sıradan geliyor. Karışık şeyler çok güzel. Yaparken 30 kere kırıp düzeltme yapmadan ve burayı nasıll yapsam diye düşünmeden sıkıcı olur
saydekler tatlıdır.
saydeler güzeldir.
saydekler zekidir.
saydeler akılıdır.
saydeler usludur.
saydekler güçlüdür.
saydekler dosttur.
saydekler kardeştir.
saydek yapsen saydek.

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş çalışmalarınızın devamını bekliyoruz :)

Speedwagon

“False hopes are more dangerous than fears.”
En iyi cevaplar
0
Üçü de güzel olmuş. Hele Rapidash gibi asil ve soylu bir pokemonu görmek güzel oldu.