CrazyNetwork Profesyonel Yetkili Alımları

ccabbaroglu4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Ben CrazyNetwork Kurucusu.Sunucu IPsi Alımdan Sonra verilecektir.
ALIMLAR: 2 TANE REHBER VE 10 Kişide GoldDonor Çekilişi

Yapmaniz GEREKENLER:
Adınız(Minecraft Nick):
Yaşınız:
Kaç Senedir Oynuyorsunuz:
Tecrübeleriniz:
Rehberin Görevleri:
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:

DİPNOT: Sunucuda Kurucu Yokken En üst yetkili Kişi ADMİNDİR. Adminin Her Dedigi Yapılmalıdır.

arda147896325

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick):Arda_dg27
Yaşınız:17
Kaç Senedir Oynuyorsunuz:7
Tecrübeleriniz:Kurucu veya Admin
Rehberin Görevleri:spam yapanları uyraıp ve spam yapmaya devam ediosa mute atmalaı
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:Adalaetli yetki isteyen saygılı olmalaıyız

WOrlDEDIT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick): Surfsidestar96
Yaşınız:15
Kaç Senedir Oynuyorsunuz: 4--5 sene
Tecrübeleriniz: batihost axitrbilişim gibi ücretli swlerde adminliğim modlugum var suanda hatta nitrado serverda builderlık yapmaktayım axitrbilişimdende kendi swmi açmıştım
Rehberin Görevleri: Oyuncuları küfürlere karşı ilk başta uyarmak sonra mute atmak bi süre aralıklarla chati silmek insanlara sorunlarına karşı yardımcı olmak
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur: İnsanlara hoşgörüyle yaklaşırım çabuk sinirlenmem diğer oyuncuları kendimden düşük görmem

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick):xLeaDeRTR
Kaç Senedir Oynuyorsunuz:5
Tecrübeleriniz:Kuruculuk Adminlik kısaca Her yetkiyi olmuşumdur %89 komut bilgisi
Rehberin Görevleri:küfür edenlere mute atarım hack açanlara uyarır gene açarsa jail atarım server hakkında bilgi veririm
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:Çok İyi Tabikide Oyuncularla Aram Muhteşemdir.

ErenTr123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick):Wild_Turk
Yaşınız:13
Kaç Senedir Oynuyorsunuz:6
Tecrübeleriniz:professionel builderim komut bilgim iyidir 10-15 serverde rehber oldum (daha çok buyuk yetkilerdeydim)
Rehberin Görevleri:oyunculara yardım etmek , serverde yetkili yokken düzeni sağlamak , kötü davranışlarda gerekeni yapmak.
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:Ben doğamda hoşgörülü biriyimdir herzaman oyuncularla iyi anlaşırım yani oyuncular beni sever

Birtan9999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick):KursunAsker
Kaç Senedir Oynuyorsunuz:6
Tecrübeleriniz:2 yıl admin 1 yıl mod 2 yıl rehber
Rehberin Görevleri:küfür spam reklam vs mute ve oyunculara yardım etmek.
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:normal kimseye haksız yere mute fln atmam

ccabbaroglu4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SONUÇLAR 19:20 DE AÇIKLANIYOR

Adınız(Minecraft Nick): Surfsidestar96
Kaç Senedir Oynuyorsunuz: 4--5 sene
Tecrübeleriniz: batihost axitrbilişim gibi ücretli swlerde adminliğim modlugum var suanda hatta nitrado serverda builderlık yapmaktayım axitrbilişimdende kendi swmi açmıştım
Rehberin Görevleri: Oyuncuları küfürlere karşı ilk başta uyarmak sonra mute atmak bi süre aralıklarla chati silmek insanlara sorunlarına karşı yardımcı olmak
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur: İnsanlara hoşgörüyle yaklaşırım çabuk sinirlenmem diğer oyuncuları kendimden düşük görmem
ALINDINIZ!

Adınız(Minecraft Nick):xLeaDeRTR
Tecrübeleriniz:Kuruculuk Adminlik kısaca Her yetkiyi olmuşumdur %89 komut bilgisi
Rehberin Görevleri:küfür edenlere mute atarım hack açanlara uyarır gene açarsa jail atarım server hakkında bilgi veririm
Yetkili Oldukdan Sonra Oyunculara Tavrınız Nasıl Olur:Çok İyi Tabikide Oyuncularla Aram Muhteşemdir.
ALINDINIZ!

SUNUCU IP: crazypvp.mcnetwork.me
ALIM BİTMİŞTİR ! YETKİLİLER ALINMIŞTIR 10 KİŞİDE GOLDDONOR ÇEKİLİŞİ SİZLERLE

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
En iyi cevaplar
0
Adınız(Minecraft Nick): yusuuf
Yaşınız:14
Tecrübeleriniz:Usta rehber
Rehberin Görevleri:1-Oyunculara pluginlerle ilgili bilgiler verir