[AntiBot] Anti Bot Skripti V 2.0 GELİŞTİRİLDİ Ve Denendi! | DarkMC

beyinBeleş

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir bot direkt olarak on connect eventi sırasında engellenmeli aksi takdirde sunucu yorulacaktır.

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
Gereksiz, sunucuyu yorabilir.Authme kullanarak botları engellemek daha mantıklı olacaktır.

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Yalnız O Attığın Logdaki Taiizor Benim :D Servere Girilmiyor Bile :D Hem "AntiBotun" Sokmuyor Hem De "Connection Throttle" :)
Önce AntiBotun Sokmuyor, Sonra Connection Throttle.
Hâl Böyle Olunca Sonsuz Döngüye Giriyor;
Düzeltilmesi Gerekmekte :D
hmm :) fakat consolda öyle bir şey göremedim 5 saniye içinde girseydin girerdin whiteliste almamışki seni ?

Bir bot direkt olarak on connect eventi sırasında engellenmeli aksi takdirde sunucu yorulacaktır.
ozman antibot skriptimin v 1.0 versionu daha işlevli olduğu anlamına geliyor :)

Gereksiz, sunucuyu yorabilir.Authme kullanarak botları engellemek daha mantıklı olacaktır.

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Zaten Authme AntiBot Kullanıyorum Süper Engelliyor, fakat biz skript ile bunu yapmaya çalışıyoruz :) İyi Forumlar.

Yalnız O Attığın Logdaki Taiizor Benim :D Servere Girilmiyor Bile :D Hem "AntiBotun" Sokmuyor Hem De "Connection Throttle" :)
Önce AntiBotun Sokmuyor, Sonra Connection Throttle.
Hâl Böyle Olunca Sonsuz Döngüye Giriyor;
Düzeltilmesi Gerekmekte :D
tekrardan inceledim haklısın düzeltilmesi gerek sağol

ozaman bu hatalı bir skript v1 i kullansınlar şu an degiştiricek zamanım yok

Edit: Ama Makinem Kötü Ondan Kaynaklanıyor Olabilir Yalnız Benim Yerime Başka Biri Bakıp Test Edip Söylerse İyi olur

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Makinenle Alakası Yok. AntiBotun Mantığına "Connection Throttle" Mantığı Ters Düşüyor. Server Ayarlarından Bu Ayarı Düşürmelisin. Ama Tamamen Kapatıp -1 veya 0 Yapma. Atıyorum Genelde 4.000 veya 40.000 Oluyor. Bunu 4.000 İse 2.000'e, 40.000 İse 4.000'e Düşürmelisin,.