MC.MINETURKNW.ORG | MİNETÜRK NETWORK (OP FACTİONS - SKYBLOCK - THE PIT - SKYWARS - BEDWARS - ARENAPVP) - VIP ve ürünlerde sizi %40 indirim bekliyor!

Konu düzenini kaliteli buldunuz mu ?

• Güzel !

Kullanılan: 28 48.3%
  • İdare Eder !

Kullanılan: 12 20.7%
  • Kötü !

Kullanılan: 18 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    58

YesilBcw

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype adresini bırakırsan seninle iletişime geçebilirim, emin olabilirsinizki OpFaction gibi görünüyor ama içeriği çok farklı bir sunucu sistemlerden bahsettim ve bunlar bir kaçı sunucu açıldığında eklenicek sistemler vb bunları çoktan hazırladık, hazırladık derken fikirleri ortaya döktük sadece sunucu açıldıında ay başı yenilik olarak yeni sistemleri kodlamaya başlayacağız.
Ben bu konuda kendime güveniyorum bir önceki Mineturk'ten çok daha kaliteli işler ortaya dökücem gerek build gerek plugin gerek skript ve tasarımına kadar herşeyi kaliteli yapmaya çalışıyoruz.
Teşşekürler. Skype : Yigit D. / iSoloKawaii (çok kullanmıyorum) Discord açarsanız sunucuya özel rahat olur.
Fakat iletişmize geçeriz bekliyorum.

OSurvival

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Kapanan MineTurk OP Faction Filan Değildi Bu kadar Kolpa Olmayın Arkadaşlar Kapanan MineTurk Sunucusu Normal Emek Bir Faction Server Olup Sahibi Furkan Yılmaz dır bu kadar yalan dolan olmayın yani whiteheavn mısın nesin orasını bilmem ama OP FACTİON YALAN DOLAN :) Yeme insanları İşine Bak....

Greeen

MineWeb | FurkanZhlp.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu ismi daha önce bizzat bize aitti kapanmıştı şimdi tekrardan açıyoruz bu değersiz yorumunuz için teşekkürler.
Bu yorumu yazarken Mineturk kapanan op faction sunucusunun asıl sahibine denk geleceğinizi bilemezsiniz tabii ki.
O yüzden isminiz güzelmiş kardeş :)

Eski oyuncularımız olduğundan dolayı duymak isterler diye düşündük, haberleri olursa iyi olacağını sanıyoruz.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Ne ara isminizi Furkan Yılmaz'dan Kadir'e çevirdiniz ? İnternette gezen MineTürk Plugin paketide sanamı aitmiş :D Google'a Minetürk plugin paketi çıkınca en üstte furkan yılmaz ismi çıkıyor.

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mineturk girip oynamamış bir kişi anca böyle konuşabilir skype gelirseniz istediğiniz kanıtı gösterebiliriz yada direk ilkere sorabiliriz.
İşte cahillik :)
Şimdi bana ilker kim demeyin güldürürsünüz.
Ayrıyetten eski oyuncularımdan 20 25 tanesi ile görüşüyorum skypede onlarada sorabilirsiniz.

Yada siz direk kendinizi böyle avutun.
Ben minecraft'ı bıraktıktan sonra ortağımın paket sattıkları kişiler internette paketi paylaşınca onlar yapmış oluyorsa sende böyle kanabiliyorsan tebrikler.

Ayrıca furkan yılmaz 3 sene önce açılmış sunucunun sahibidir
Bizler Mineturk op faction olarak açılmış daha sonradan hub olan bir sunucuyuz 1 sene önce açıldık.
Bilmeden baltalama yapmak çok zevkli olsa gerek :)

Öncelikle Kapanan MineTurk OP Faction Filan Değildi Bu kadar Kolpa Olmayın Arkadaşlar Kapanan MineTurk Sunucusu Normal Emek Bir Faction Server Olup Sahibi Furkan Yılmaz dır bu kadar yalan dolan olmayın yani whiteheavn mısın nesin orasını bilmem ama OP FACTİON YALAN DOLAN :) Yeme insanları İşine Bak....
Siz heralde 3 sene önce açılmış sunucudan bahsediyorsunuz?
Ben sizlere 1 sene öncesinden bahsediyorum ve sizler işinize gelmeyen kısımdan konuyu başka yerlere çekiyorsunuz varda bi derdiniz görüşelim.
Baltalamak için bu kadar kelimeye gerek yok.
Benim tandığım Rookicraft sahibi Mineturk OP FACTION Iken ayrıyetten hub'a döndüğünde benimle konuşan birisiydi ve Mineturk'un rütbelere göre can olan serverından bahsediyorum o zamanlar benimle konuşuyordunuz, kadir.cakar1 adresinden ne ara unutulduk ya.

Güncel Beklemede kalın yorumlarınızı esirgemeyin her türlü eleştiriye açığız.

Konumuz Sunucu Durumumuz Güncel !

ZoraNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu duzeni vesayre Guzel ve Bu konudan anlasilan Guzel Bi sunucu Geliyo Eski Sunucuda Oynamıstım baya Ama Sw kapandı Ve gene Geri Geliyo

Sunucuyu Sabırla Ve Heycanla Beklicem

Basarılarınız Devamını Dilerim

10%9

Ve daha Mapleri Gormedim Maplere Gore De Yorum Yapıcam

Basarılarınızın Devamını Dilerim

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yapılar aslında bitti fakat daha iyisini yapmak amacıyla silip tekrar yaptırtıyorum, Böyle daha iyi bir kalite sunacagımıza inanıyorum.

Konu duzeni vesayre Guzel ve Bu konudan anlasilan Guzel Bi sunucu Geliyo Eski Sunucuda Oynamıstım baya Ama Sw kapandı Ve gene Geri Geliyo

Sunucuyu Sabırla Ve Heycanla Beklicem

Basarılarınız Devamını Dilerim

10%9

Ve daha Mapleri Gormedim Maplere Gore De Yorum Yapıcam

Basarılarınızın Devamını Dilerim
Teşekkürler, Daha farklı sistemler ve oyun özellikleriyle geri geliyoruz gerek oyun açıldıktan sonrasında yapacağımız yeniliklere kadar düşündük ve bu yapacağımız yenilikler 1 günde olucak değil harbi her gün 2 3 saat kod yazarak 1 ay içinde oluşabilecek türden yenilikler.
Iyi günler Iyi Forumlar.

xXxFerhatxXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Selamın aleyküm. İyi forumlar. Eğer bir disord lazımsa ben kurabilirim.Build rehberlik veya her konuda da TecrübeleriM var.Skype eklemek isterseniz.
(ferhataydnn7)

Son düzenleme:

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Gün içerisinde iletişieme geçeriz gerekli bilgileri ekibime verdiğimde onlar sizinle görüşecektir, Teşekkür ederim yorumunuz için.

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır Sunucumuz Cumartesi açılacaktır bir sorun yaşanırsa en kötü pazar gününe aksaklık yaşanır.
Sunucu açıldığında IP Paylaşılacaktır, Lütfen konuyu tamamen okuyup yorum yapınız.
Yetkili ekibimizde rehberler tam değil iletişim için skype > live:znightgodtr eklerseniz oradan iletişime geçecektir arkadaşlarımız.
Skypeden ekleyip rehberlik için forumdan geldim yazarsanız yeterli olucaktır.
Beklemede Kalınız !