Faction Serverde Claim

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction serverde claim, sethome, arsa nedir ne işe yarar? olmazsa olmazmıdır? evetse neden?

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
faction klan savaşları demektir ormanda illaki dediklerin olmalıdır fakat ben tnt patlamasının açık kalmasından yanayım böylece rekabet oluyor.

Gerçi böyle bir sunucu yok v1.000.000 ile lapis kazmak daha mantıklı

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
faction klan savaşları demektir ormanda illaki dediklerin olmalıdır fakat ben tnt patlamasının açık kalmasından yanayım böylece rekabet oluyor.

Gerçi böyle bir sunucu yok v1.000.000 ile lapis kazmak daha mantıklı
claim ne hiç bilmiyorum klan savaşları için arena yetmezmi veya build yapılmayan bir orman neden build lazım olur ki?

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki klan evinde ne oluyor düşman klanlar klan evini yıkıyormu? güvenli eşya bırakmak için ender sandığı yetmezmi?

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
peki klan evinde ne oluyor düşman klanlar klan evini yıkıyormu? güvenli eşya bırakmak için ender sandığı yetmezmi?
Klan kalesi claimli ise yıkamazlar

Bazı yabancı sunucularda tnt patlaması açık oluyor yani evin obsidyenden değilse tntatarlarla evini yıkabiliyorlar

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
peki klan evi kurmanın amacı ne ozaman neden durduk yere yer kaplıyor ormanda :S
Depo olarak kullanılır, Diğer klanlara gösteriş yapmak amacıyla kullanılır , gelişmek amacıyla kullanılır survivalde neden ev kuruyorsan bundada öyle gibi düşün

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani şöyle bir baktığımızda hangi faction serverinde oyuncular ormanda kasılıyor? adamlar elmas ore yi geçtim elmas blok kazıyor

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yabancı bir faction serverine girdim alınan arsalara ev dışında saçma sapan şeyler yapılmış

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
işlevi güzel gözüküp düşmanları korkutmak değilmi :D sandık kısmınıda sanal clana özel bir ender chest yapılsa yerini tutmazmı
güzel gözükmesi önemli değil aslında ormanın tam karşısında durması önemli. sanal chest yapsan bile yani kaç tane slot olurki en fazla yer yetmez.

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel gözükmesi önemli değil aslında ormanın tam karşısında durması önemli. sanal chest yapsan bile yani kaç tane slot olurki en fazla yer yetmez.
ormanın karşısında durması ne fark ederki /home komutu ile direk dibine gidiyorsun zaten hani sunucular survival sunucu olsa çok mantıklı ama ormanda kasılacak bir şey yok ki faction sunucularda

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
ormanın karşısında durması ne fark ederki /home komutu ile direk dibine gidiyorsun zaten hani sunucular survival sunucu olsa çok mantıklı ama ormanda kasılacak bir şey yok ki faction sunucularda
Öncelikle ormanın karşısında durması sunucunun kurulduğundan beri o klanın oynadığını ve geliştiğini söylemektir. Faction ve survival arasında pek bir fark yoktu zamanla lapis edit market gibi saçmalıklar türemeye başladı survivalde olduğu kadar factiondada gelişmek ön planda olmalı.