- En iyi cevaplar
- 18
Bilmem hatırlar mısınız ama eskiden ,yani eski dediğimde 5 yıldan fazla olmuştur tahminimce, minecraft resmi sitede serverler vardı. Farklı farklı hatiralara açılan yüzlerce server vardı. Bazıları yapılmış bitmiş bazıları ise hala blok konulabilir durumdaydı. Ve bu serverlerin sürümü indev'den bile daha eski bir sürüme aitti. Yani B tuşu ile açılan tek sayfalı envanter olan ve daha survival modu olmayan minecraft. O dünyalarda küçük bir çocukken deliler gibi oynardım ama bir süre sonra serverler kapandı mı bilmiyorum ama sitede yoktular. Zaten bir kaç yıl sonra da site yenilendi o serverler hepten unutuldu. Benim dışımda oynamış veya hatırlayan var mı?
Bir harita hatırlıyorum. Kocaman bir köy gibiydi. Oynayanlar bilir, o zamanlar haritalar sınırlıydı ve sınır çizgisinden sonrası geçilmeyen bir okyanustu. İşte o sınır çizgisine kocaman siyah yünle bir duvar çekilmişti. Birbirinden büyük güzel pixel artlarla doldurulmuştu, sanırım pixel art sevdam o zaman başladı
merdiven oyuna gelmeden önce yaptığımız koltuklar (serverlerin sürümü buydu)
Bir harita hatırlıyorum. Kocaman bir köy gibiydi. Oynayanlar bilir, o zamanlar haritalar sınırlıydı ve sınır çizgisinden sonrası geçilmeyen bir okyanustu. İşte o sınır çizgisine kocaman siyah yünle bir duvar çekilmişti. Birbirinden büyük güzel pixel artlarla doldurulmuştu, sanırım pixel art sevdam o zaman başladı
merdiven oyuna gelmeden önce yaptığımız koltuklar (serverlerin sürümü buydu)
Son düzenleme: