WorldGuard lı Alanda Suyun ve Lavın Akmasını Nasıl Kapatabilirim ?

CagatayTRKMN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Benim sorunum WorldGuard lı alanlarda /rg flag isim water-flow deny , /rg flag isim lava-flow deny yazmama rağmen ve chatta onaylamasına rağmen su ve lav akmaya devam ediyor. Bu olayı nasıl çözebilirim başka bir yolu var mı ?

sweetycrafttt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence WorldGuard yerine ClearLagg kullanabilirsin. Uyguladığınız komutlar ise doğru. World guard versiyonunuz vs. uyumlu mu onlara da bir bakın.

CagatayTRKMN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet WorldGuard Versiyonu Uyumlu Tek o iki komut da sıkıntı var sanırım . WorldGuard yerine ClearLagg Pluginini Nasıl Kullanabilirim ? yani Hangi Komutlarla ?

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer seçtiğin rg başka bir rg nin içindeyse altaki komutu denemeni öneririm
Kod:
/region setpriority <rgadi> 30
Bu komut bir alana değer vermeni sağlar normalde 1 yada 10 olması lazım yeni oluşturulmuş bir alanın değerinin ne kadar yüksekse bir alanın değeri onun komutları geçerli olur

CagatayTRKMN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer seçtiğin rg başka bir rg nin içindeyse altaki komutu denemeni öneririm
Kod:
/region setpriority <rgadi> 30
Bu komut bir alana değer vermeni sağlar normalde 1 yada 10 olması lazım yeni oluşturulmuş bir alanın değerinin ne kadar yüksekse bir alanın değeri onun komutları geçerli olur

Tam Tersi Dışında Denediğim Rg Ordaki Bütün Rgleri Kapsıyor

Ve diğer rg lerde de aynı olay oluyor

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
O alandaki rg yi setparent komutu ile başka rglere bağdastırmış olabilirmisiniz?

CagatayTRKMN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlkten setparent yapmamıştım olmamıştı , ikinci deneyişimde setparent vardı gene olmadı

ve bağdaştırmıştım ikincisinde

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
ondan dolayı olabilir regionun infolarına bakip söyliyebilirmisin bana veya ip varsa ben geliyim yardımcı olayım

CagatayTRKMN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Buraya bir ip atmamın sakıncası var mı ?

Yardımcı Olabilceksen Çok Sevinirim

rg infoları biraz karışık olabilir tam açıklayamayabilirim burada

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
sorun olmaz atabilirsin buradan işim çıktığından bakamadım eğer hala aktifsen ip yi at halledelim