BİLGİSAYAR TOPLAYACAM Yardım Edermisiniz?

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Bir bilgisayar toplayacam fakat pek bir bilgim yok.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bütçem;

2500TL (Sadece Kasa)
12 ay taksit olması gerekiyor.

İlla olacak özellikler;
4GB Ekran kartı
8GB Ram
1TB disk​

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Nereden alabileceğini de belirtmelisin. Mesela sadece tekno marketlerden(Örneğin Vatan) mi alabilirsin yoksa internetten de alabilme imkanın var mı?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Ekran kartını VRAM boyutu ile sınırlarsan iyi kart yerine kötü kartı alabilirsin. Bu sisteme "GTX1050 2G" takmak varken gidip alt seviye performans veren ekran kartı takma durumunda kalacaksın. Bunun yerine fiyat/performans sistemi toplamanı öneririm.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden alabileceğini de belirtmelisin. Mesela sadece tekno marketlerden(Örneğin Vatan) mi alabilirsin yoksa internetten de alabilme imkanın var mı?
İnternetten alabilirim. (gittigidiyor, vatan, teknosa, hepsiburada, n11, itopya vs.) bilindik yerlerden olabilir sadece.
Ekran kartını VRAM boyutu ile sınırlarsan iyi kart yerine kötü kartı alabilirsin. Bu sisteme "GTX1050 2G" takmak varken gidip alt seviye performans veren ekran kartı takma durumunda kalacaksın. Bunun yerine fiyat/performans sistemi toplamanı öneririm.
Pek böyle şeylerden anlamıyorum :( bu yüzden böyle bir konu açmak istedim.

Yeni kararıma göre sadece kasa değil.
LAPTOP'da olabilir.

Sizce linkteki bilgisayar işlemci dolandırıcılığımı alsammı? (TURBOX gibi)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
İnternetten alabilirim. (gittigidiyor, vatan, teknosa, hepsiburada, n11, itopya vs.) bilindik yerlerden olabilir sadece.

Pek böyle şeylerden anlamıyorum :( bu yüzden böyle bir konu açmak istedim.

Yeni kararıma göre sadece kasa değil.
LAPTOP'da olabilir.

Sizce linkteki bilgisayar işlemci dolandırıcılığımı alsammı? (TURBOX gibi)
Gösterdiğin bilgisayar seni uzun süre idare etmeyecektir. Bilgisayar alacaksan bilgisayarı baştan toplaman veya yeni nesil dizüstü almanı tavsiye ederim. Ama mecbur değilsen masaüstü bilgisayar alırsan fiyat/performans daha yüksek olacaktır.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gösterdiğin bilgisayar seni uzun süre idare etmeyecektir. Bilgisayar alacaksan bilgisayarı baştan toplaman veya yeni nesil dizüstü almanı tavsiye ederim. Ama mecbur değilsen masaüstü bilgisayar alırsan fiyat/performans daha yüksek olacaktır.
dizüstü olarak ne almalıyım link atabilirmisin?
(Akıcı bir şekilde
oynamak istiyorum sadece)

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
dizüstü olarak ne almalıyım link atabilirmisin?
(Akıcı bir şekilde PUBG oynamak istiyorum sadece)
Bütçene bağlı tabii ki. Ama akıcı oynamak istiyorsan bilgisayarda en az GTX1050 olmasını öneririm. Belirttiğim özellikler varsa alabilirsin bilgisayarı.
İşlemci: İntel i5 7400u
Ekran kartı: GTX1050 - GTX960
Depolama: Ssd olursa daha iyi olacaktır. Ama senin seçimin.
Ram: 8GB
Genel olarak bu özellikler senin için daha rahatlık yapacaktır. Ancak bu özellikler masaüstü bilgisayarlarda daha ucuzken dizüstü bilgisayarlarda daha pahalı olur.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Fiyata monitör dahil mi? Dahil ise ne tarz bir monitör lazım belirtirsen iyi olur.

R

RlarkGraphic

Ziyaretçi
bu içerik sahibi tarafından silindi

Son düzenleme: