u ile başlayacak cümlen...Sonra eline çakmağı alıp canları yaktı
Ben yazmıştım hemen sen de yazmışsın.u ile başlayacak cümlen...
önceki cümle de s ile başlamıyorBen yazmıştım hemen sen de yazmışsın.
Arkadaşlarımızın hikayeyi devam ettirmek yerine tartıştıkları için hikayeyi buradan başlatıyoruz. Buradan devam --) Uzman bir jony baba gibi kelebeklere ayıp şeyler yapıyordu.uzman bir jony baba gibi kelebeklere ayıp şeyler yapıyordu
ğayriye örümceğin ismi, mecbur türk ismi mi olacak?Buda "ğ" ile başlamıyor ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Lütfen hikaye devam ettirmece oyunumuzu bozmayın!ğayriye örümceğin ismi, mecbur türk ismi mi olacak?
Buda "ğ" ile başlamıyor ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Cümle N ile başlamak zorundaydı. Bu oyun sadece hikaye devam ettirmece değil. Kelime türetmece de yer almakta.Ses cikartiyorum cunki varim dedi adam.
Buradan hikaye devam. ---) Iğğ diye sesler çıkaran adama sordular, niye ses çıkarıyorsun?Iğğ diye sesler çıkaran adama sordular, niye ses çıkarıyorsun?
Nasil yani simdi nerden devam etmem gerekiyo .-.Cümle N ile başlamak zorundaydı. Bu oyun sadece hikaye devam ettirmece değil. Kelime türetmece de yer almakta.
Buradan hikaye devam. ---) Iğğ diye sesler çıkaran adama sordular, niye ses çıkarıyorsun?