Sarı Bücür kimdir? Nasıl ortaya çıktı?

En iyi cevaplar
0
Sarı Bücür ilk başta bir skindi, fakat sonrasında o dönemin adminlerinin çok beğenmesiyle nicke dönüşmüştür.
Ben Sarı Bücür, 6 eylül 2013-eylül 2015 arasında forumu aşırı aktif olarak kullandım. Fakat eylül 2015ten bu yana çok şey değişti ve yeni kişiler geldi. Beni tanımayanlar vardır diye bu başlığı açma kararı aldım.
not:başlığı açmamım sebebi övünmek ego kasmak falan değil sadece kendimi tanıtmak ve muhabbet etmek. Benden eski olanlarda var.
Not2:Burada minecraft hikayelerimi değil forum hikayelerimi anlatacağım buradaki bazı üyelerle oynadıklarım oldu mesela ama onları anlatmayacağım

Akıcı olması açısından Osmanlı'nın dönemleri gibi dönem şeklinde yazdım.

1.Bölüm:Kuruluş Dönemi (2013 eylül-2013 ekim)
Minecraftı Temmuz 2013ten beri oynuyordum, ve 6 eylül 2013 günü bu foruma kaydoldum, aslında 4 eylülde kaydolacaktım ama alımlar o zaman davetle oluyordu ve bende tam alımların açıldığı güne denk geldim. Ve bu şekilde @spideryasin nickiyle kaydoldum. Bu dönemde ilk hikayemide yazmıştım. Tabi 1 hafta falan sonra birisine çok ağır sövdüğüm için ban yedim ama ekimde @98IamLegend98 hesabıyla döndüm ama nicki farklıydı.
Bu dönemden taa bırakana kadar bana hep vel@ dediler.

2.Bölüm:Yükseliş Dönemi (2013 Ekim-2014 Kasım)
2013
Ekimde "Mavi Bücür" isimli bir skin gördüm forumda, bende ondan özenerek kendi skinimi yaptım fakat Mavi Bücür insandı, Sarı Bücür ise Sapsarı bir yaratıktı. 13 ekim 2013 günü Skinimi novaskin.com 'da çizdim ve forumda paylaştım, dönemin adminleri çok hayran kaldılar ve PP(profile photo)larını sarı bücür yapıp bana sarı bücür tagı verdiler. Fakat sonra bir tartışma oldu ve başlığım arşive taşındı Başlığı ve tam konuşmayı şurada görebilirsiniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/sari-buecuer.155753/#post-764443
(Adminler lütfen başlığı komple silmeyin arşivde kalsın ama silmeyin bu başlık benim için çok önemli bir hatıra :( )
Daha sonra o zamanlar daha 9 yaşında olduğum için (şimdi 14 yaşındayım) hep tartışırdım insanlarla, küfürler ederdim haksız olduğum halde haklı çıkmaya çalışırdım falan kimi rahatsız ettiysem hakkını helal etmesini istiyorum. Sürekli ban yerdim o zamanlar susturma yoktu bilgilendirme uyarıısda yoktu direk ban yerdin.
2013 Aralık:
Bu dönemde Semih diye bir arkadaşım ve başka bir arkadaşım daha olmuştu sürekli RolePlay oynardık. Bana Hamachiyide öğretmişlerdi:
2014
Gruplar özelliği çıktı ve ben burada çok takıldım, özellikle bir gruba saldırı yapmıştım ve bir adam bana küfredip bir süre ban yemişti :D
Bir tane sadist bir kız vardı, onun grubu sadistler grubu gibi bir gruptu, onun grubuna karşılık bende anti sadistler grubu açtım ve @b38t14 yı admin yaptım. Tabi gruba bakmadığım için oda benim yetkime el koyup zirveye çıktı. kendiside el koydum demişti.
CoolKing12 diye bir arkadaşım vardı. Onla grup kurmuştuk benim saflığım yüzünden onuda başkası çalmıştı.
Pek çok arkadaşım olmuştu @Minecraftplayerr ve @Mucosoft gibi. Mucosoftun yaptığı oyunları hala hatırlıyorum bu ikisi bana gamemakeri öğretmişti...
Ayrıca forumda birisi bana e-sim ide öğretmişti ve ilk bu dönem oynamıştım.,
İlk animemide bu zaman izlemiştim herkes izliyordu bir çoğu kişi animeciydi bende yalnız kalmamak için izledim. Oda SAO'ydu fakat 1 bölümmü ne izledim.
2014 Yazı:
Bu dönemde @Drag488 gibi bir nicki olan bir arkadaşım olmuştu oda bana steamı öğretmişti. Onun dışında normal forumda takkılıp hamachiyle arkadaşlarımla konuştum mc oynadım.
2014 Kasım:
Bilgisayar artık bozulma noktaısna gelmişti tuşlar kopmuş, bilgisayar aşırı yavaşlamış, bazı tuşlar çalışmıyor, bilgisayar bazen tıkır tıkır diye ses çıkarıyor hale gelmişti 2011de bana alınan pc öyle bi hale glemiştiki artık ekran klavyesiyle yazıyordum ve 6 kasımda abim sinirlenip kırmıştı :D Daha sonra ise bana tablet alındı ve 1 sene bilgisayarsız geçecek olan dönem başladı...

3.Bölüm: Çöküş Dönemi (2014 kasım-2015 eylül)
2014:
Artık tabletle foruma giriyordum ve forumun android uygulaması vardı teletap mı ne öyle bişeydi. Adını tam hatırlayamadım şimdi. Onla gönderdiğinizde altta yazardı xx cihazımdan teletap aracılığıyla gönderildi diye. Onuda deneme fırsatım olmuştu.
2015:
Bu dönemde e-sime tekrar başladım ve bu dönemde nickim NationalElectric gibi birşeydi :D National Geograpichden özenmiştim herhalde sürekli espri yaparlardı sen National Ben Geograpich diye.
2015 Yazı:
Artık bana vel@ denmesin diye yeni hesap açmıştım. Adı @FrozenBrainTR 'ydi. 2013ten beri bana vel@ derlerdi. Hani Youtubeda mal mal hareketler yapan çocuklarla dalga geçerler ya vel@ diye, o da buradan çıktı herhalde benim yüzümden ve@ ide 2015 yılında sansürledi forum yönetimi yazmayı deneyin sansürlenecektir :D Bu dönemde bir üyeyle kavgalıydı tüm forum o üye çok şımarıyordu tabi bende sevmiyordum onu. Tabi sonra bıraktı gerçi ama.
Kız bir yazar vardı ona asılıyordum ama kendisine mesaj atıcam hakkını helal etsin gerçekten öyle bir niyetim yoktu sadece trollüğüneydi :D
Ayrıca bu dönemde SAO'nun 1 sezonunu bitirmiştim üstte bahsettiğim Anime.
2015 eylülde ise bıraktım ve koskoca hikaye bitmedi ama aktifliği gitti...

4.Bölüm: Akınlar (2016 Ocak-Günümüz)
Bunu bir nevi beylikler dönemi gibi düşünebiliriz. Şimdiye kadar 3 akın oldu. Aslında 4 olacaktı ama işler planladığım gibi gitmedi. Akınlar dışında ara sıra giriyordum ama oda çok nadir.
1.Akın: 2016 Ocak-Şubat
15 tatilde sırf trollük yapmak için dönmüştüm. Öylede yaptım zaten o zaman Songül diye bir şarkıcı vardı onun ismiyle üyelik alıp trollük yapmıştım :D @savaşveaşk tı yanlış hatırlamıyosam.
2.Akın: 2017 Haziran-2017 Ağustos
Bu devasa bir akındı. Çünkü seneler ardından ciddi ciddi kullanmak için dönmüştüm. Bu dönemde sevgiyle karşılandım ve Yönetimin ve site adının değiştiğini farkettim. İlk başta arama yaptığımda site kapanmış zannettim ama meğersem taşınmış site. Bu dönemde nickim @sarıbücürisback tı.Bu zamanda multi hesaplar açıp milleti trollemiştim evet onlar bendim mesela Admin nicklerine benzer isimler ve avatarlarla hesaplar açıp uyarı almışsınız gibi mesaj atmıştım. Bu şakaya maruz kalanlar haklarını helal etsinler. Bu zamanda MineTestide öğrendim falan çok iyi geçti fakat yaklaşık 10 temmuz 2017 günü bir muteye itiraz ettim diye ban yedim 1 ay sonra o banada itiraz ettim ve açtılar ama beni banlayan mod beni ağustosta tekrar banladı..
Bu dönemde çok arkadaşım olmuştu.
3.Akın (17 Aralık 2017-günümüz)
bu hesaıbmı 30 eylülde açtım ara sıra girdim ama fakat şimdi seri kullanmaya karar verdim. Eskisi kadar seri olmasada gene her gün veya 2-3 günde bir girip bişeyler yazıcam
.

Son düzenleme:

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu daha sonra okuyacağım, bu arada konuya bakınca WitherMan hesabımla adminlerin postlarını beğendiğimi gördüm :D Vay be.. 2013'te forumda mıymışım ben bile bilmiyordum :D

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Trole bende maruz kalmıştım :D Helal olsun bücürüme.
<33<3<3<3<<33<3<33<<

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
O yaptığın şakada sana gerçekten çok kızmıştım çünkü hoşlanmadığım şeylerden biriydi. Hatanı anlamana sevindim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Meğer seninle tartışırken aramızda 4 yaş varmış, o zamanlar 10 yaşında olduğunu bilseydim kaale almazdım. Hata etmişim.
Neyse, bu forumda eskiye dair hatırladığım, güzel olmayan tek şey sensin -_-
Bu arada sarı bücür skinini ilk kez gördüm, forum yöneticileri neden bu kadar beğenmişler anlayamadım. Eskiden duyduğum saygıyı da yitirdim.
Neyse, iyi forumlar

En iyi cevaplar
0
keşke ortaya çıkmasaydı

Meğer seninle tartışırken aramızda 4 yaş varmış, o zamanlar 10 yaşında olduğunu bilseydim kaale almazdım. Hata etmişim.
Neyse, bu forumda eskiye dair hatırladığım, güzel olmayan tek şey sensin -_-
Bu arada sarı bücür skinini ilk kez gördüm, forum yöneticileri neden bu kadar beğenmişler anlayamadım. Eskiden duyduğum saygıyı da yitirdim.
Neyse, iyi forumlar
o yaptığım vel-etlikler üzerinden tam 3 sene geçmiş ama hala düşmanlarım var 3 senede çok değiştim derdimde yalancının mumu yatsıya kadar yanar tarzı bir olay olacağı için demiyorum.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zamanları hatırlıyorum, FrozenBrainTR ile iyi anlaşırdık açıklayıp yok olduğunda şaşırmıştım vallahi :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yine hort yine yasin :/

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi