Dünyada İlk Proje İçin Çalışıyoruz, Texturepack Yapıcak Biri Lazım !

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar başlıktata belirtiğim gibi texturepack yapıcak birini arıyorum dünyada ilk bir proje için çalışıyorum bir server açıçağım ve dünyada tek çok araştırdım fakat yaptığım şeyin benzerini bile bulamadım kimsey ne projesi diye sormasın lütfen, merak edenler serveri açınca görürler.

yanlış yerde konu açtıysam özür dilerim.
 

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
hyr gerek yok 3d ye normal yapıcak biri lazım ve serverin hangi konuda açıçağımıda kimsey söylememi beklemsin dünyada bir ilk olduğunu bilmeniz yeterlidir.

hatta netten bir kaç paketten alıntı yapabilir mesela silah başka bir texturepackten alabilir yeterki yapsın zamanım yok ben skript ve pluginlerle uğraşıyorum.
 

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hmm merak ettim şimdi [emoji58]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Silah.. Az buz tahmin ettim..
Bu arada ben en son 3d doku paketi isteyenden silah başı 4 dolar , blok başına 50 cent, ortalama bir item başınada 2 dolar .. istemiştim. Dolar o zamanlar 3 TL'ydi tabi, şimdi 3.8:D cooluz dolarla çalışıyorum :p
3d doku paketi yapan hatrı sayılır kişi var TR'de , kimse kalkıp beleşe yapmaz. Alıntı yapmayı düşünebilirsin , public paketler var. Ama kendi tasarımın olmadan yapabileceklerin malesef sınırlı.
Ayrıca hiçbir açıklama yapmadan eleman almanda tuhaf, nitelikli birini bulamayacağını düşünüyorum fakat yinede bol şans diliyorum.
Hatta istersen başlığımı inceleyip Discord grubuma katılabilirsin, sorun veya takıldığın yerlerde 3d paketi yapımında veya pluginlerde yardımcı olurum (sözlü olarak)
https://forum.gamer.com.tr/konu/atl...im-amacli-resimler-altta.384910/#post-2198484
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
 
Üst