[YARDIM] Bu dönemde tutabilecek en iyi sunucu türü nedir?

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, yaza doğru bir sunucu açmayı düşünüyorum fakat hangi tür olacağına karar veremedim. Açınca iyi oyuncu toplayabileceğim ve şu an da ünlü olan sunucu türü nedir?(Örn. Faction, SkyBlock vb.) Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Towny + avatar yapabilirsin. şu an oynadığım bir sunucuda böyle bir mod var ve sunucu da oynayan kişi sayısı 10-20 arası oluyor. Bu sayı çok olmasa da en azından sıkılmayı engelliyor.

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kolay ne de zor bir Faction'ın tutma olasılığı nedir? Tabii ki okul dönemi açmayacağım, yaza doğru açmayı düşünüyorum.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kolay ne de zor bir Faction'ın tutma olasılığı nedir? Tabii ki okul dönemi açmayacağım, yaza doğru açmayı düşünüyorum.
MC de çok fazla server var. Çoğu çöp, senin açacağın sunucunun tutacağını şu an düşünmüyorum.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pixelmon modlu bir server açabilirsin. 1.7.10 minecraft sürümü 3.5.1 pixelmon sürümü tutabilir, fakat server'ı iyi hazırlamak gerekir çünkü oyuncuları server'a çekmelidir.
Pixelmon bu aralar tutabilir çünkü Türk serverı olarak şu anda Pixelmon server'ı yok.