Buildin İyimiyardım ederim
Bir dakika mcye bir şey oldu maplara giremiyorum yanıt vermiyoBuildin İyimi
Market Yapıp Resim Atabilirmisin ?
Bana server ip ' yi özelden atarsanız sw ye gelirim ve o yapıları teker teker yaparım usta mimar ' ım gerçektenBuildin İyimi
Budur önceki swde yaptığım hazır marketin bir savesiBuildin İyimi
Merhaba genç.Beni tanımıyor olabilirsin normalBudur önceki swde yaptığım hazır marketin bir savesi
![]()
Bu koskocaman mapı bir tek ben yapmadım arkadaşımla yaptık. Arkadaşım son zamanlarda açmıyor. Ben size elimden geleni kadar yardım edebilirim.Merhaba genç.Beni tanımıyor olabilirsin normal
Buildin hoşuma gitti (tabii doğruysa) bu acemi serverelri bırak benimle çalış?
Ne dersin? Uzatmayalım bence yeni sunucu acıyorum (deifaction,sangalnetwork,givercraft ve bircok serverde kuruculuk yaptım...)
GiveCraft efsanesini geri getiriyorum
tekrar açıyoruz suncumuzu fakat builder ekibi arıyorum.Birazdan da bununla ilgili konu açacağım.
Her neyse eğerki kabul edersen ekibimize senide alacağım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İletişim;
Facebookdan ulaşa bilirsin
ve son olarak gmail: [email protected]
Cevabını bekliyorum genç.
O zaman hamachini hazır eyle seni bir yolculuğa cıkaracağım.ve skype verirmisin?Bu koskocaman mapı bir tek ben yapmadım arkadaşımla yaptık. Arkadaşım son zamanlarda açmıyor. Ben size elimden geleni kadar yardım edebilirim.![]()
biz 2 kişiyiz ama uygunsa bilmiyorumO zaman hamachini hazır eyle seni bir yolculuğa cıkaracağım.ve skype verirmisin?
daha iyi ya destek iyidir.1 tanede elimde var mimar oldu 3 mimar.biz 2 kişiyiz ama uygunsa bilmiyorum