MC.MINETURKNW.ORG | MİNETÜRK NETWORK (OP FACTİONS - SKYBLOCK - THE PIT - SKYWARS - BEDWARS - ARENAPVP) - VIP ve ürünlerde sizi %40 indirim bekliyor!

Konu düzenini kaliteli buldunuz mu ?

• Güzel !

Kullanılan: 28 48.3%
  • İdare Eder !

Kullanılan: 12 20.7%
  • Kötü !

Kullanılan: 18 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    58

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tarih 02.11.2018 fakat sunucuya ulaşamıyorum ts3 adresini kontrol ettim kapalı siteyi kontrol ettim sunucu akşam bakıma alınmıştı fakat ts3 ve websiteye neden ulaşılmıyor sunucu kapalı unkown host diyor taşındınızmı lütfen bilgi verin.

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
En iyi cevaplar
1
Tarih 02.11.2018 fakat sunucuya ulaşamıyorum ts3 adresini kontrol ettim kapalı siteyi kontrol ettim sunucu akşam bakıma alınmıştı fakat ts3 ve websiteye neden ulaşılmıyor sunucu kapalı unkown host diyor taşındınızmı lütfen bilgi verin.
Batihost dan kaynaklı problemler var beklemenizi öneririm.

Caner1995

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tarih 02.11.2018 fakat sunucuya giriş gercekleştiremiyorum akşam bakımdaydı fakat site ve ts3de çalısmıyor sunucu taşındımı lütfen cevap verin

Batihost dan kaynaklı problemler var beklemenizi öneririm.
Kusura bakmayın 2 kere yazmışım tahmini ne zamana açılır ve siz kimsiniz yetkili adınızı verirmisiniz ben Epic_Raven

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siteniz Yok Herhalde ?
Sitemiz var fakat minecraft website script'i ayarlamaya çalışıyoruz aktif şekilde.
Sunucumuz batıhost kaynaklı bir sorun sebebiyle dns yönlendirmeleri kapanmıştı sunucu aslında açıktı fakat dns yönlendirme kapalı olunca giriş yapamadınız.

GUNCELLEME

12 Adet Rütbe Eklendi.
Yeni eklenen rütbelere özel özellikler eklendi.
12 Rütbeye özel warp redstone hammaddesi eklendi.
2 Adet Yetenek eklendi.
Level sınırı 80'den 150'ye çıkartıldı.
Rutbe hammaddede'ye Joker rütbesine kadar hammadde eklendi.
Viphammadde baştan yapıldı.
Vip itemler düzenlendi.
+MineVIP ismi KaosVIP Olarak değiştirildi.
4.Aşama boss eklendi.
Yeni eklenen rütbeler, parayla değil 4.aşama bossunda yaratık kesince gelen rutbe puanı ile atlanıyor.

Artık Mute Atınca hiçbir mesaj komutunu kullanamıyorsunuz, Chatte yazı yazmaya çalışınca ne kadar muteniz kaldıgınız yazıyor.

Sunucumuz güncel !

ZoraNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  1. Son Gelen Günceleme İle Büsürü Şey eklenmiş Sevdim Suncu Güzel Mapler Kendilerine Özgü ve Yetkilileri de Samimi Her Şeyde Yardım Ede Biliyolar Suncuyu Sevdim
  2. Suncu da Kendilerine Özgü Şeyler Var Yetenek Kafalar Felan Bayıldım Çok Güzel Yapılmış Elerine salık @MineTURKNetwork
  3. Suncu 10 Numara
  4. Başarılarınızın Devamıı Dilerim
  5. Puan 10 = 10

MT_Yemliha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  1. Son Gelen Günceleme İle Büsürü Şey eklenmiş Sevdim Suncu Güzel Mapler Kendilerine Özgü ve Yetkilileri de Samimi Her Şeyde Yardım Ede Biliyolar Suncuyu Sevdim
  2. Suncu da Kendilerine Özgü Şeyler Var Yetenek Kafalar Felan Bayıldım Çok Güzel Yapılmış Elerine salık @MineTURKNetwork
  3. Suncu 10 Numara
  4. Başarılarınızın Devamıı Dilerim
  5. Puan 10 = 10
güzel yorumunuz için teşekkür ederiz :)

Yahya011

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba 02.12.2018 tarihinde servera girmeye çalıştım ama hala kapalı 2 gündür bekliyorum ne zaman açılır cevap verebilirmisiniz ?

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya giremeyenler için:
"play.mineturknw.org" adresi bir hatadan dolayı 2 günlüğüne aktif olacaktır.
Kullanabileceğiniz IP'ler: mc.mineturknw.org / oyna.mineturknw.org

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc.mineturknw.org
oyna.mineturknw.org
server.mineturknw.org

Adreslerinden sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
Dns aksaklığı yaşıyoruz sadece bu sorun 1 ile 3 gün içerisinde düzelmiş olacaktır.
Teşekkürler.

Sunucu Aktif !

Server güncel !

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Fazlasıyla Emek verilmis basarılarınızn devamını dilerim TEBRİKLER MİNE TURK EKİBİ :D :D :D :D