Google Olmasa Şu an Nasıl Bir Hayat Yaşıyor Olurduk?

Crafter_337

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet, soru basit. Google olmasa şu an yaşayacağımız hayatı örnekler ile konuşalım. Bana kalırsa Google olmasa şu an 20-30 yıl öncesinden bir farkımız olmazdı. İletişim sadece telefon; haberler sadece televizyon, gazete ile yapılıyor düşünsenize. Bence Google'ın hayatımızdaki yeri sandığımızdan daha da büyük, neredeyse hayatın ortasına yerleşmiş gibi. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Başka bir şirket onların yerine geçerdi büyük ihtimalle. Google'ın neresi o kadar özel ki? (İlk başladıklarında) Sadece güzel bir arama algoritmas bulup hızlı açılan bir site yaptılar. O kadar özel bir şey gibi gelmiyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Google ya da benzeri arama motorları olmasa internet adı altında hiçbir şey olmayacaktı. Google'ın bir önemi olmasaydı milyar dolarlık serveti olan bir firma olmazdı.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teknoloji bu kadar gelişmezdi bence, google sayesinde birçok bilgiye ulaşıyoruz. "Web"in anlamını google barındırıyor diybiliriz.
Garip olan çok hızlı gelişti bu teknoloji, eskiden bir insana 50 yıl sonra söyle olucak desek muhtemelen inanmazdı.
şu an ben size diyorum 50 yıl sonra uçan arabalar uçmamızı sağlayan şeyler olucak .
Şahsi fikrim budur.

Not: FlyBoard yapıldı ve dahada geliştiriliyor.

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
EKLEME

Internet google değildir. Arama motorlari hatta tarayicilar olmasa bile internet ile birbirmizle konusabilirdik. WWW bile yapılmasaydı yerel internet agları sayesinde (kubada oldugu gibi) internet erişimimiz olurdu.

:ninca:

Moderatör tarafından düzenlendi:

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim google olmasa onlar yandexi yahoo yu açamazlardı biraz mantık internet ilk google tarafından kullanıldı
Google ilk bulmasaydı başkası illaki bulurdu. Ayrıca ilk internet zamanı arama motorları yoktu haberin olsun. Google 4 Eylül 1998'de kuruldu fakat ilk internet 1965'de kullanılmıştır.

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vovovovovov arkadaşlar, Google'a yalnızca "arama motoru" olarak bakmak ayıp. Çoğunuzun mesajlarını yazdığı Android işletim sistemli telefonlar da dahil olmak üzere birçok alanda oldukça başarılı ve takdir ettiğim bir teknoloji firması. Google, Apple, Facebook gibi "teknoloji şirketlerini", "arama motoru", "sosyal medya sitesi" gibi sınırlandırmak yanlış.

Google olmasa başkaları olurdu da yanlış bir bakış. Başkaları zaten var ama hangisi endüstriye Google kadar faydalı? "Basit ve hızlı" denilen şey aslında tüm insanların sanal düzlemde ihtiyaç duyduğu şey. Güzel olan bu, kötü değil.

Soruya gelirsek, neler olurdu bilmiyorum ama olmayacak şeylerden çok azı "Android, Angular, Firebase" :(

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
google mapsde japonyada gezemezdim bu nasıl hayat olmaz olsun

Teknoloji bu kadar gelişmezdi bence, google sayesinde birçok bilgiye ulaşıyoruz. "Web"in anlamını google barındırıyor diybiliriz.
Garip olan çok hızlı gelişti bu teknoloji, eskiden bir insana 50 yıl sonra söyle olucak desek muhtemelen inanmazdı.
şu an ben size diyorum 50 yıl sonra uçan arabalar uçmamızı sağlayan şeyler olucak .
Şahsi fikrim budur.

Not: FlyBoard yapıldı ve dahada geliştiriliyor.
öyle bi teknoloji olsa önce uzay ve askeriyede kullanılırdı herkese açılsa cep yakardı yani hiçbi firma böyle karsız bişeyle uğraşmaz istense şimdide yapılır