Sunucunuza Mimar Arıyorsanız İçeriye Girin!

Buildim İyi Mi? (Görmeden Oylama)

• Süper

Kullanılan: 1 100.0%
  • Güzel

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

ASDXSADAX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
UYARI: Tamamen Prof. Builder Tarafından Yapılacaktır.!

"Sunucu Aramaktayım"
? Adım : Efe
? Soyadım : Kaplan
? Yaş : 25
? Skype : FD ΓΔID Tatsumaki
? Eğer Sunucunuza Mimar Arıyor İseniz Benimle Hemen Skype Adresimden İletişime Geçiniz.

Neden ben ? : Çalıştığım sunuculara asla ihanet etmemekle birlikte oyunculara karşı çok sempatiğimdir. Tarafsızımdır...
Eklemek istediklerim : Ben buildimin ss ' sini almam, bu yüzden ss yok . Bu arada her işi yaparım ama World Guard kullanmıyorum...

"İYİ GÜNLER DİLERİM."

Server Herhangi Bir Tür Olabilir. Sıkıntı Olmaz.
Eğer Skype Olmazsa Siz Verin Ekleyeyim.
DİSCORD:FD ΓΔID Tatsumaki#7338

iCraZzy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
46.20.1.98:1148 Gelebilirsen Gel Buyur Builder Arıyorum Serverde Konuşuruz

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yaşı 25 değildir floodcu bir kardeşimizdir kendisi en son insaflık elip alalım dedik konuşmam diyor çünkü yaşı 13 falan
build yaptığınıda görmedim sadece arkadaşını çağırdı bu zengin bu vip alır para kazanırsınız dedi

ASDXSADAX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaşı 25 değildir floodcu bir kardeşimizdir kendisi en son insaflık elip alalım dedik konuşmam diyor çünkü yaşı 13 falan
build yaptığınıda görmedim sadece arkadaşını çağırdı bu zengin bu vip alır para kazanırsınız dedi
İlk Önce Merhabalar! Eğer İnanmıyorsanız Skypeden Ekleyin. Konuşalım

skype NOSTANJI eklermisin yeni bir sunucu açıcam ve builder arıyorum
Ekledim sizi

KasabaNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, sunucumuz yakın zamanda açılacak. Sunucumuz HUB türünde, ilk olarak SkyBlock daha sonra SkyWars ve Survival Games olarak açılacaktır. Bizimle birlikte çalışmak isterseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Discord adresimize davet edebiliriz.