shotpoter2
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Google Yokken AltaVista Vardı Unutmayın !
Tm da şimdi sen google olmasa onunla uğraşmak istemeyecektin yani hiç kimse onu takmadan yok olacaktı internet .sEKLEME
Internet google değildir. Arama motorlari hatta tarayicilar olmasa bile internet ile birbirmizle konusabilirdik. WWW bile yapılmasaydı yerel internet agları sayesinde (kubada oldugu gibi) internet erişimimiz olurdu.
![]()
Hayir ben ugrasirdim ama 10 yasinin altindaki kisiler ugrasamayacaktiTm da şimdi sen google olmasa onunla uğraşmak istemeyecektin yani hiç kimse onu takmadan yok olacaktı internet .s
sen google'ı sadece arama motoru olarak biliyorsun sanırımBaşka bir şirket onların yerine geçerdi büyük ihtimalle. Google'ın neresi o kadar özel ki? (İlk başladıklarında) Sadece güzel bir arama algoritmas bulup hızlı açılan bir site yaptılar. O kadar özel bir şey gibi gelmiyor.
sen google'ı sadece arama motoru olarak biliyorsun sanırım![]()
. .Başka bir şirket onların yerine geçerdi büyük ihtimalle. Google'ın neresi o kadar özel ki? (İlk başladıklarında) Sadece güzel bir arama algoritmas bulup hızlı açılan bir site yaptılar. O kadar özel bir şey gibi gelmiyor.
ben direk buraya focusladımBaşka bir şirket onların yerine geçerdi büyük ihtimalle. Google'ın neresi o kadar özel ki? (İlk başladıklarında) Sadece güzel bir arama algoritmas bulup hızlı açılan bir site yaptılar. O kadar özel bir şey gibi gelmiyor.
Uğraşmazdın çok büyük ihtimalleHayir ben ugrasirdim ama 10 yasinin altindaki kisiler ugrasamayacakti
![]()
Ben işsizim moruk. En temel elektronik entegreler ile kendi veri sıkıştırıcımı yapmaya çalisiyorum siteye baglanmaya mi ugrasmayim.Uğraşmazdın çok büyük ihtimalle
Anca banka işleri vs gibi fantastik şeylerde sabit 2-3 site olur onlarla uğraşılırdı ki o da halk arasında değil sadece iş ortamında![]()
Google olmayacağından büyük ihtimal öyle bir şey de yapmazdın .sBen işsizim moruk. En temel elektronik entegreler ile kendi veri sıkıştırıcımı yapmaya çalisiyorum siteye baglanmaya mi ugrasmayim.
![]()
google ile elektronik devrenin ne alakası var :'/ biri yazılım biri devre. elektronik olmasa google olmazdı asılGoogle olmayacağından büyük ihtimal öyle bir şey de yapmazdın .s
Öyle bir şeye bakabileceği kaynağı olmayacağı için yapmayacaktıgoogle ile elektronik devrenin ne alakası var :'/ biri yazılım biri devre. elektronik olmasa google olmazdı asıl
Kardeşim o zaman bilgisayar varmıydı eğer varsa arama motoru neydi acaba ?Google ilk bulmasaydı başkası illaki bulurdu. Ayrıca ilk internet zamanı arama motorları yoktu haberin olsun. Google 4 Eylül 1998'de kuruldu fakat ilk internet 1965'de kullanılmıştır.