Herkeze Merhaba bugün nitradodan server açtım Tüm Alımlar vardır İÇERİ!

Alperenalper81

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR NİTRADO SERVERİM İÇİN YETKİLİ ARIYORUM İSTEDİĞİM KİŞİLER YAPACAĞI İŞTEN ANLAYAN KİŞİLER OLUCAKTIR ALIMLARIZ:
1-Admin
2-Mod
3-Builder
4-Rehber
Bütün Alımlar 1 hafta denenecektir.
Formunuz:
Ad:
Soyad:
Yaş(zorunlu):
Sınıf(zorunlu deildir):
İstediğiniz Yetki:
Ustalığınız:
Saygılımısınız:
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:

Discord:o[email protected]
Facebook:AlperÖzdemir
Şuanlık Slotumuz 6 dır Yükseltilecektir
ip:AsilCraft.nitrado.net 1.8

Son düzenleme:

GamerTRÖS123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad:Resul
Soyad:Kara
Yaş(zorunlu):12
Sınıf(zorunlu deildir):6sınıf
İstediğiniz Yetki:Admin
Ustalığınız:İyi
Saygılımısınız:Sinirlendiğimde Saygılı Değilim
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:onu Uyarırım
Server İP Atsan Harika Olur

Habilimben

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Habil
Soyad:Aydoğan
Yaş(zorunlu):17
Sınıf(zorunlu deildir): lise 3 (sayısalcı olmayı düşünüyorum :))
İstediğiniz Yetki:Admin ve ya Mod
Ustalığınız: 1.3 den beri minecraft bilip oynuyorum. pl komut bilgilerimin iyi olduğunu düşünüyorum edit item ayarlayabilirim, tag ayarlayabilirim, şu sıralar skript öğrenmeye çalışıyorum, buildim fena sayılmaz
Saygılımısınız: Samimi olduğum kişi bana saygısız davranırsa 2 katı saygısızlaşırım
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: eğer hatası benim aleyhime ise biraz sinirlenirim ve aynı hatayı bir daha yapmamasını ciddi bir tavırla söylerim (ve ya undo çek derim xd) normalde mizahşörümdür ama ciddileştiğim zaman patlarım
steam:XxXOmg30CmXxX (biliyorum biraz absürd xd [Ve fazla parantez kullandığımıda biliyorum [inceptiondan merhaba]])

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: berkay
Soyad: akbal
Yaş(zorunlu): 16
Sınıf(zorunlu deildir):
İstediğiniz Yetki: mimar
Ustalığınız: %85
Saygılımısınız: tabii ki (olmasam niye geliyim)
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: bir daha yapmamasını söylerim. eğer devam ediyorsa kurucuya bildiririm.

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Usta
Soyad: videking
Yaş(zorunlu): 14
Sınıf(zorunlu deildir): 8
İstediğiniz Yetki: Mimar (2 kişiyiz)
Ustalığınız: Kale ve desen yapımı (lakin 2 kişi beraber güzel yapılar yapmaya odaklanıyoruz )
Saygılımısınız: Saygı yazıyla belli olmaz.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: Benim yetkim mimar sadece o kişiyi uyarırım o esnada kurucu varsa ona da söylerim içimde kalamsın diye . Yani bi hata yaptıgında yetkili sadece uzaktan uyarmak düşer Kurucu hükmü verir serverde Mimar değil.
ulaşmak isterseniz Discord adresim usta#0171

Habilimben

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Usta
Soyad: videking
Yaş(zorunlu): 14
Sınıf(zorunlu deildir): 8
İstediğiniz Yetki: Mimar (2 kişiyiz)
Ustalığınız: Kale ve desen yapımı
Saygılımısınız: Saygı yazıyla belli olmaz.
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: Benim yetkim mimar sadece o kişiyi uyarırım o esnada kurucu varsa ona da söylerim içimde kalamsın diye . Yani bi hata yaptıgında yetkili sadece uzaktan uyarmak düşer Kurucu hükmü verir serverde Mimar değil.
adın usta soyadın videkingmi eminmisin ?

RegenBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Bayram
Soyad: Bıçaklı
Sınıf: 7. Sınıf.
Istediğim yetki: Admin Ya da Mod
Ustalığınız:Yetki ayarlamayı , mute ban kick ipban vp olayları, neredeyse tüm adminlik işlerini biliyorum.
Saygılımısınız: Elbette. Küfürden nefret ederim.
Bir Yetkili hata yaparsa ne yaparsınız?: Ilk önce uyarırım. (Kurucu hariç) sanane banane falan vb. olaylarda bulunursa bidaha uyarırım.
Küfrediyorsa ilk uyarıp yetkisini alırım zaten. hata yaptıgı konuya yeniden gelelim bidaha uyardığımda bir kez daha yaparsa kurucuya bildiririm o gereğini yapmaz ise ben küçük bir ceza uygularım.

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formunuz:
Ad:Halit
Soyad:Güler
Yaş(zorunlu):16
Sınıf(zorunlu deildir):10
Ustalığınız:we wg anlıyorum. Ve zaten bayadır yaptığım bir şey denerseniz anlarsınız
Saygılımısınız: tabikii de
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:Hatasına göre değişir ama öncelikle uyarırım ama çok büyük hata bilerek isteyerek yaptıysa ban atar kurucuya bildiririm gerekirse o açar geri . Ama yani istemeden yaptığı bir şey ise sadece uyarırım

Alperenalper81

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Bayram
Soyad: Bıçaklı
Sınıf: 7. Sınıf.
Istediğim yetki: Admin Ya da Mod
Ustalığınız:Yetki ayarlamayı , mute ban kick ipban vp olayları, neredeyse tüm adminlik işlerini biliyorum.
Saygılımısınız: Elbette. Küfürden nefret ederim.
Bir Yetkili hata yaparsa ne yaparsınız?: Ilk önce uyarırım. (Kurucu hariç) sanane banane falan vb. olaylarda bulunursa bidaha uyarırım.
Küfrediyorsa ilk uyarıp yetkisini alırım zaten. hata yaptıgı konuya yeniden gelelim bidaha uyardığımda bir kez daha yaparsa kurucuya bildiririm o gereğini yapmaz ise ben küçük bir ceza uygularım.

KARDEŞİM İpi yarın saat 4 veya bugün atıcam servere gelebilirsin nickini yazarsan sevinirim

Formunuz:
Ad:Halit
Soyad:Güler
Yaş(zorunlu):16
Sınıf(zorunlu deildir):10
Ustalığınız:we wg anlıyorum. Ve zaten bayadır yaptığım bir şey denerseniz anlarsınız
Saygılımısınız: tabikii de
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?:Hatasına göre değişir ama öncelikle uyarırım ama çok büyük hata bilerek isteyerek yaptıysa ban atar kurucuya bildiririm gerekirse o açar geri . Ama yani istemeden yaptığı bir şey ise sadece uyarırım

Şartların bizim için uygun ama deneniceksin server ipi vericem Nickini yazarsan sevinirim

Ad: berkay
Soyad: akbal
Yaş(zorunlu): 16
Sınıf(zorunlu deildir):
İstediğiniz Yetki: mimar
Ustalığınız: %85
Saygılımısınız: tabii ki (olmasam niye geliyim)
Bir yetkili hata yaparsa naparsınız?: bir daha yapmamasını söylerim. eğer devam ediyorsa kurucuya bildiririm.

Berkay server ip vericem gelebilirsin deneniceksin Nickini yazmayı unutma <3