Adınız ve Soyadınız:yavuz selim tunçsoy
Yaşınız:12
Skype veya Facebook adresiniz:skype:yavuz tuncsoy resim yok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):sansarsalvo1905
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4 yada 3 olabilir.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:şimdi keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?aha girmedim ip verirseniz gireceğim
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?aha girmedim ama şimdiden düşünüyorum 10 veriyorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:sizin sunucuda olmadım ama işallah olucam.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:soul craft adminim ama ünlü olmayan başka bizim arkadaş açmıştı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizin server çok güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evet anlaşabililirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:bence ayıran özellik yoktur onlarla zaten ilgileneceğim beni seçerseniz onlara iyi davranacağım
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi davranırım sorun olursa bi sıkıntıları varsa çok iyi davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):hayır yatkın değilim çok az bazenleri ederim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet anlaşabilirim çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mıaha görmedim ama belki spawn warplarda yardım edebilirim
ve serverda admin yada builder olabilirim saygılarla ASDXSADAX
Dostum Yemin Etmiştin. Evet Hep Giremezsin Şunu Dedin : Yemin Ederimki Bu Başka Sunucudan Ayrılmam! Demiştin.ama hep giremem demiştim
Başvuru formu:
Adınız ve Soyadınız: Ömer Karay*****
Yaşınız: 17
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: karga15987
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Sp4rrOw
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 7 yılımı doldurdum
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Bugun
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: yarım saat saat oynadım
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 veririm sanırım hile koruması yok
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Sizin sunucuda yetkili olmadım ama 6 sunucuda yetkili oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: GlobalCraf.batihost.com Sunucusunda 1 ay ama sunucu maddi sıkıntıdan kapandı DarkCraft.MC , MINETURK OttomanCraft eskiden kapandı , GhrobyMC buda kapandı DarkBloodNW buda kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Ama Alırsanız
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çunku Sunucuda Guzel Olacak Şeyler YAPIP Oyuncuların Hevesle Oyun Oynamasını Sağlatmak
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tanıyarak Anlasabilirim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Bir Özellik Yok
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 3 Kez Mute Yedim 1 kerede ban yedim yalan deil
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Gerekircesine Çok İyi Davranırım Vede Moral Vererek Oyunu Daha Zevkli Oynamasını Sağlarım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Oyle Fazla Kullanmam gereksiz yere hiç kullanmam laf olsun die
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? Şuanlık Göremiyorum