Bilgisayar alıyorum. Sizce iyi mi? kötü mü ?

?

• İyi

Kullanılan: 4 100.0%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toplam +3.500 tl ye alınabilicek en iyi pc yi aldığımı düşünüyorum. Bunuda sizlere sunuyorum almak isteyen varsa alabilir. Tavsiyeniz-eleştiriniz varsa lütfen yazın.

Monitör -
Asus VP228HE 21.5" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Monitör
Link -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sistem (all) -
zeoNNN-A1050TS-13X/R3 1300X/Asus GTX1050Ti Strix 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/PUBG Gaming Bilgisayar
Link -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Öneriler ve eleştiriye açığım..

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden bu sistem 2500 gibi bir fiyata toplanırdı. :( Şimdi sorunun cevabına gelelim evet sistem güzel fakat Ryzen 3 1300x yerine Ryzen 5 1400 olsa çok daha iyi olurdu gelelim nedenine ilerde ekran kartını değiştirip çok daha iyi bir ekran kartı alırken aklında dar boğaz yapar mı sorusu olmaz. Artı olarak daha rahat yayın yapıp video çekebilirsin ve daha hızlı render yaparsın. Bunların dışında sistem güzel Ryzen 3 1300x kötü bir işlemci değil. Bu arada söylemeyi unutmuşum ana kart A320 chipsetine sahip bir ana kart yani overclock yapamazsın overclock yapacaksan minimum B350 chipsetine sahip bir ana kart almalısın.

Logarech

▐━━━━━━━━━│
En iyi cevaplar
0
Sistem şu anlık için iyi hatta far cry 5i bile kaldıracak seviyede fakat uzun süre kullanmayı düşünüyorsan ekran kartı en az 1070 öneririm

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sistem şu anlık için iyi hatta far cry 5i bile kaldıracak seviyede fakat uzun süre kullanmayı düşünüyorsan ekran kartı en az 1070 öneririm
şu an pascal mimarisine sahip bir kart önermiyorum 1050Ti dan yukarı Volta mimarili kartlar gelecek yakın zamanda. Gönül isterdi ki GTX 1060 dan aşağısını almayalım fakat bütçe el vermiyor mining ve telefonlar fiyatları epey uükseltti

Logarech

▐━━━━━━━━━│
En iyi cevaplar
0
şu an pascal mimarisine sahip bir kart önermiyorum 1050Ti dan yukarı Volta mimarili kartlar gelecek yakın zamanda. Gönül isterdi ki GTX 1060 dan aşağısını almayalım fakat bütçe el vermiyor mining ve telefonlar fiyatları epey uükseltti
haklısınız hocam