Animelerdeki amacı güldürmek olmayan ama...

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Animelerdeki amacı güldürmek olmayan ama güldüren sahneleri paylaşın, ilk ben başlıyorum anime adı Noragami.
Ne gusülmüş be hojam işte 3 kere ağız 3 kere burun ne büyütüyorsunuz ?

Alt tarafı gusül ne bağırıyon ?

Gusül diye geldim oysaki

Bak gerçekten özür dilerim daha ayıp şeylere bakmayacam özür dilerim len durdurun şunu.

euzubillahimineşşeytanirracim

bismillahirrahmanirrahim

Amin

Yarında hacca çağırıyorlar hadi hayırlısı
Belki sizi güldürmez ama şahsen ben bu bölümü izlerken bunları düşündüğüm için güldüm. Neyse sizinde atacağınız sahneleri bekliyorum.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bende noragami izledim. Şimdi şöyle bir olay var ki çevirmenler bazen kendi keyfine göre veya biraz daha uyumlu çevirmeye çalışıyorlar animeleri. Yani animenin orijinalinde gusül diye geçmese de öyle çevrilmiş. "Bunu zaten biliyorum." dersen diye yorumu da yapayım.
Çevirmen arkadaş komik olmaya çalışmış gibi ama sadece kendisi gibi arkadaşları güldürmüş sadece. Şahsen daha düzgün bir şekilde çevrilse daha hoşuma giderdi. Mesela "arınma" veya daha kaliteli bir çeviri.
doğru bu benim de bazen bişeyleri çevirirken yaptığım bir şey amacım genelde güldürmek olmuyor onu oraya daha uygun hissediyorum mesela

After the fight. Flame's golden Swordsman Drawed his weapon into me and used strong and deathfull attack called fire of fenix.
-WHY?

bURADA WHY NİYE? OLMASSINA RAĞMAN BEN BUNU "nİYE YA?!" DİYE ÇEVİRİRİM