Bu bilgisayar iş görür mü?

En iyi cevaplar
0
Benim tanıdığım bir abi var bilgisayarlardan anlamadığı için bana sordu bu bilgisayar iyi midir kötü müdür diye, benimde bilgim var ama emin olamadığım için buraya yazdım, bu bilgisayar o abinin işini görür mü? kendisi photoshop, video düzenleme, internette gezinme vs yapacağını söylüyor oyun oynama hariç. onun işini görür mü?
ghfhg.png
fgfgg.png

MoonQS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benimki daha kötü ama rahatlıkla hepsini yapabiliyorum. İş görür

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İş görmesine görür, ama satın alacaksa almasın. İşlemci çok eski ve artık satışı yok. İşlemci bozulsa, komple yeni bilgisayar almak zorunda kalır çünkü yeni Intel işlemcilerin pinleriyle uyumsuz oluyor anakart.
Bu sisteme para verilmez ama bedavaya geliyorsa bozulana kadar kullansın. 300 lira olsa yine almam.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İş görmesine görür, ama satın alacaksa almasın. İşlemci çok eski ve artık satışı yok. İşlemci bozulsa, komple yeni bilgisayar almak zorunda kalır çünkü yeni Intel işlemcilerin pinleriyle uyumsuz oluyor anakart.
Bu sisteme para verilmez ama bedavaya geliyorsa bozulana kadar kullansın. 300 lira olsa yine almam.
Ha birde dikkat ettiysen parçalar mobil laptop yani. Ben alt segmentte casperın 1800TL lik diz üstü bir bilgisayarı vardı modelini unuttum i5 7200 işlemcisi ve gt930mx grafik işlemcisi var fiyatına göre iyi bir sistem.