ForeverMC (ip) 46.20.1.66:1184(ip) Alımlar Başladı

Patatos

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucu Aktif!
• Sunucu 3 GB RAM!
• Sunucu Sürüm 1.8!
• Sunucu 32 Kişiliktir.
Lokasyon Türkiye
> İP :46.20.1.66:1184
> Türümüz : EasySurvival

• Sunucumuzda Bir Problem Yaşanırsa Düzeltmeye Hazırız.
• Her Hafta Çekilişler Var
• Bir Sıkıntınız Olursa Yardımcı Olabiliriz.
• Sunucuda Alım Mevcut
• Maplar'in Çoğu Bize Aitdir.
• Herkese Eşit Davranıyoruz.

◐ ProfessionalTR(Sahip)
Rehber Alımı (Var)
Reklamcı Alımı (Var)

Sponsor Alımı (Var)
Youtuber Alimi (+1000 Abone)

> Küfür Etmek Yasaktır
> Hile Kullanmak Kesinlikle Yasaktır
> Spam/Flood Yapmak Yasaktır
> Reklam Yapmak Yasaktır
> Oyuncuları Rahatsız Etmek Yasaktır
> Dolandırıcılık Yasaktır
> Siyaset Konuşmak Yasaktır
> Bug Kulanmak Yasaktır
> Laf Atmak Yasaktır
> Tehdit Etmek Yasaktır
> Sahte Ödeme Bildirimi Yasaktır
> Daha Fazla Kuralları Görmek İçin Sunucuya Girip /warp Kurallar Yazabilirsiniz

Yenilikler Ve Farklılıklar
+> Koylu Takas Sistemi
+> Ozel Mesaj Sistemi
+> Maden Takas Sistemi ( YENİ )

*-Oyuncu Fikirleri-*
Sizden gelen öneriler bizim için değerli.
Yapılan her öneri dikkate alınıp sunucuya yansıtılıyor.
Sunucumuz istekleriniz ve önerileriniz doğrultusunda şekilleniyor.

IP: 46.20.1.66:1184
Hepinizi Bekliyoruz

++ Aktif

++ bekliyoruz

ReisSilo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu işte amatörsünüz sanırım ? Keşke açmadan önce biraz deneyim sahibi olmak isteseydiniz, yanlış anlamayınız. Sadece "Hayatta Kalma" katagorisinde açıyorsanız biraz iddalı olmanız gerekmektedir. Şayet sunucu aşırı basite kaçılmış konu düzeni baştan sallama olmuş, böyle oyuncu gelmesini beklemeniz ironi.

İyi Forumlar.

Ckerr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik Bir Survival Sunucusu Olmuş Geliştirirseniz İyi İşler Çıkabilir.İyi Forumlar!

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı baştan sağma, sunucu geliştirilmeli ve haritalar acilen değiştirilmeli. Başarılar...​

mahmut2211

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim hayatta kalma olmadığını gördüm sanırım sunucu kapatılmış ve hostingde yerine başka sunucu gelmiş.buna göre değerlendiricem.
KONUDAKİ SUNUCU :
Konu tasarımı çok saçma ve düzensiz.
Maplariniz çoğu kötü iyi olanda çalıntı çoğu yerde gördüm bu mapi.
2/10
İP ÜZERİNE KAYITLI SUNUCU :
1. sunucu faction.
2.klasik sunuculardan farklı yapmaya çalışmışlar buda birşeydir sunucuda adalet var ve oyuncuların istekleri fazlaca göz önünde tutuluyor gördügüm kadarıyla.
3.lapis olmasa daha iyi olurmuş.
4.sunucuda olan /hayvanlar,/trails vb. sistemler var
5.sunucu slotu şu an 12 kişilik hergün doluyor arttırılırsa sunucu baya gelişir.
5.sanırım arada sırada olan etkinliklerden birine rastladım sunucuda vip kodu yazıyorlar 1 harfini değiştirerek bulup vipi kapıyorsunuz 5 günlük.güzel sistem olmuş.
6.birkaç bug var sunucuda.
8/10
İP İle Girdigimiz Sunucu Başarılıymış Fakat Fotoğraflardan Gördügüm Kadarıyla Sunucu Berbat Ve İyi Karar Alıp Sunucuyu Kapatmışsınız.
Sunucunun İPİ SonCraft diye faction sunucuya gidiyor ben sunucuya başladım ve sonsuz vip aldım katılmak isteyenler paylaşılan ipten grebilirler veya özelden yazabilirler.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdim hayatta kalma olmadığını gördüm sanırım sunucu kapatılmış ve hostingde yerine başka sunucu gelmiş.buna göre değerlendiricem.
KONUDAKİ SUNUCU :
Konu tasarımı çok saçma ve düzensiz.
Maplariniz çoğu kötü iyi olanda çalıntı çoğu yerde gördüm bu mapi.
2/10
İP ÜZERİNE KAYITLI SUNUCU :
1. sunucu faction.
2.klasik sunuculardan farklı yapmaya çalışmışlar buda birşeydir sunucuda adalet var ve oyuncuların istekleri fazlaca göz önünde tutuluyor gördügüm kadarıyla.
3.lapis olmasa daha iyi olurmuş.
4.sunucuda olan /hayvanlar,/trails vb. sistemler var
5.sunucu slotu şu an 12 kişilik hergün doluyor arttırılırsa sunucu baya gelişir.
5.sanırım arada sırada olan etkinliklerden birine rastladım sunucuda vip kodu yazıyorlar 1 harfini değiştirerek bulup vipi kapıyorsunuz 5 günlük.güzel sistem olmuş.
6.birkaç bug var sunucuda.
8/10
İP İle Girdigimiz Sunucu Başarılıymış Fakat Fotoğraflardan Gördügüm Kadarıyla Sunucu Berbat Ve İyi Karar Alıp Sunucuyu Kapatmışsınız.
Sunucunun İPİ SonCraft diye faction sunucuya gidiyor ben sunucuya başladım ve sonsuz vip aldım katılmak isteyenler paylaşılan ipten grebilirler veya özelden yazabilirler.
12 kişilik sunucu axitr'de zaten kaç tl ki? Benim bildiğim kadarıyla 5tl felan yani böyle sunucular para kazanıp kapanmak için açılmış sunuculardır...

mahmut2211

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
12 kişilik sunucu axitr'de zaten kaç tl ki? Benim bildiğim kadarıyla 5tl felan yani böyle sunucular para kazanıp kapanmak için açılmış sunuculardır...
9tl ilk 4 ayı ödenmiş sanırım ve ne olucağını bilemeyiz izleyip görüceğiz.1 ay sonra bu posta yazarız artık.para içinmi açılmış , hizmet içinmi.sunucuya güveniyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama bence oynamaya değer bi sunucu

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
9tl ilk 4 ayı ödenmiş sanırım ve ne olucağını bilemeyiz izleyip görüceğiz.1 ay sonra bu posta yazarız artık.para içinmi açılmış , hizmet içinmi.sunucuya güveniyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama bence oynamaya değer bi sunucu
Sunucuyu bu kadar övmen ve sahiplenmen garip geldi.

Ckerr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonsuz vip satan hiçbir serverde survival emeklerimi yapmam kendini belli eder direk ve hiç pişman olmadım kapandığını görünce kendime hak veriorm