M3teAYDIN
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Baştan belirtmek istiyorum ki skript konusunda acemiyim. Ne kadar acemi olsam da yararlı skriptler yazdığımı düşünüyorum. Şimdi skriptimize geçelim;
Yukarda da belirttiğim gibi skript konusunda acemiyim, basit bir skript oldu. Kendi sunucumda kullanıyorum gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Skriptin çalışma mantığı şu; eğer /antireklam aç komutu ile anti reklamı aktifleştirdiyseniz, bir oyuncu belirli bir hosting ismi veya .com, .net, .tk gibi uzantıların olduğu bir mesaj girerse eğer mesajı göndertmiyor ve op olanlara, oyuncunun yazdığı mesajı gönderiyor. Tek sıkıntısı şu; eğer birisiyle sohbet ederken konu birden sunucu işlerine bağlanırsa ve oyuncu "batıhost mu kullanıyorsunuz" "nitrado daha iyi" (sadece örnektir) gibi mesajlar atarsa mesaj atmasını engelliyor. Böyle bir sıkıntı olduğu için otomatik ban/mute atmayı ayarlamadım. İsterseniz bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Eğer antireklamı açmaya veya kapatmaya çalıştığınızda durduk yere zaten açık/kapalı diye hata veriyorsa şu kodu da ekleyin ve gerekli komutu girin:
Komutlar:
/antiad aç • Anti-reklam korumasını açar.
/antiad kapat • Anti-reklam korumasını kapatır.
Yetkiler:
mtydn.antiad • /antiad aç ve /antiad kapat komutlarını kullanmayı sağlar.
antiad.bypass • Anti-reklam korumasını aşmayı sağlar.
john.cena • Eğer bug olursa bu yetkiye sahip oyuncular /bugduzeltadi komutuyla bugu düzeltebilirler.
Konuyu gece 4'te paylaşıyorum, açık oyuncumuz yoktu yarın ayrıntılı resimler eklerim.
Yukarda da belirttiğim gibi skript konusunda acemiyim, basit bir skript oldu. Kendi sunucumda kullanıyorum gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Skriptin çalışma mantığı şu; eğer /antireklam aç komutu ile anti reklamı aktifleştirdiyseniz, bir oyuncu belirli bir hosting ismi veya .com, .net, .tk gibi uzantıların olduğu bir mesaj girerse eğer mesajı göndertmiyor ve op olanlara, oyuncunun yazdığı mesajı gönderiyor. Tek sıkıntısı şu; eğer birisiyle sohbet ederken konu birden sunucu işlerine bağlanırsa ve oyuncu "batıhost mu kullanıyorsunuz" "nitrado daha iyi" (sadece örnektir) gibi mesajlar atarsa mesaj atmasını engelliyor. Böyle bir sıkıntı olduğu için otomatik ban/mute atmayı ayarlamadım. İsterseniz bunu kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Kod:
options:
prefix: Deneme: #Prefixinizi burdan değiştirin
command /antireklam [<text>]:
permission: mtydn.antiad
permission message: &c&lADMIN &4M3teAYDN&8> &bBunun için yeterli düzeyde yetkin yok!
aliases: antiad
trigger:
if arg-1 is not set:
send "{@prefix} &bKullanım: &c/antiad <aç|kapat>"
stop
else:
if arg-1 is "aç" or "ac":
if {antireklam.acildi} is set:
send "{@prefix} &bAnti Reklam koruması zaten açık!"
stop
else:
set {antireklam} to 1
set {antireklam.acildi} to 1
wait 1 tick
broadcast "{@prefix} &bAnti Reklam koruması &c%player% &btarafından açıldı"
stop
else if arg-1 is "kapat":
if {antireklam.kapatildi} is set:
send "{@prefix} &bAnti Reklam koruması zaten kapalı!"
stop
else:
delete {antireklam}
delete {antireklam.acildi}
set {antireklam.kapatildi} to 1
wait 1 tick
broadcast "{@prefix} &bAnti Reklam koruması &c%player% &btarafından kapatıldı"
stop
else:
send "{@prefix} &bKullanım: &c/antiad <aç|kapat>"
stop
on chat:
if {antireklam} is set:
if player has permission "antiad.bypass":
stop
else:
if message contains "nitrado" or "nitrado.net" or "nıtrado" or "axi" or "axı" or "axitr" or "axıtr" or "46.20.1" or "batihost" or "batıhost" or "play." or ".tk" or ".com" or ".net" or ".org" or "network":
cancel event
wait 1 tick
send "&c&lAdmin &eM3teAYDN&8> &bYaptığın şey çok ayıp."
wait 1 tick
send "{@prefix} &4%player% &6reklam yapmaya çalıştı. &3%message%" to ops
stop
else:
stop
Eğer antireklamı açmaya veya kapatmaya çalıştığınızda durduk yere zaten açık/kapalı diye hata veriyorsa şu kodu da ekleyin ve gerekli komutu girin:
Kod:
command /bugduzeltadi:
permission: john.cena
trigger:
delete {antireklam.acildi}
delete {antireklam.kapatildi}
Komutlar:
/antiad aç • Anti-reklam korumasını açar.
/antiad kapat • Anti-reklam korumasını kapatır.
Yetkiler:
mtydn.antiad • /antiad aç ve /antiad kapat komutlarını kullanmayı sağlar.
antiad.bypass • Anti-reklam korumasını aşmayı sağlar.
john.cena • Eğer bug olursa bu yetkiye sahip oyuncular /bugduzeltadi komutuyla bugu düzeltebilirler.
Konuyu gece 4'te paylaşıyorum, açık oyuncumuz yoktu yarın ayrıntılı resimler eklerim.