Üşengeçlik Sorunu

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Arkadaşlar aranızda benim kadar üşengeç olan var mı? Bir dosyayı sürekli kopyalamaktan yorulduğum için .bat dosyası ve cümleleri değiştirmekten sıkıldığım için cümle düzenleyici program hazırladım.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yeni program yaparken gerekli dosyaları yaratmaya üşendiğim için kendime özel bir dil, ve ona bir parser yazdım. Tek bir komut ile yeni bir program kaynağı yaratabiliyorum.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yatağımı toplamaya çok üşenirim, nasıl olsa akşam bida yatıcaz misali :yıkıl:
Araştırmalara göre yatağını toparlayan insanlar akşam bir daha bozmak için değil, günün ilk görevini yerine getirmesi ve güne düzenli başlanmasını düşünerekten yataklarını topluyorlar.
Düzenli başlanılan bir gün düzenli devam eder mantığı yani..
Ayrıca bende yatağını toparlamayanlardanım maalesef.
Akşam bozmaktan ziyade akşam olmadan birçok kez yatağımda uzanan bir insan olduğum için. :)

Son düzenleme:

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırmalara göre yatağını toparlayan insanlar akşam bir daha bozmak için değil, günün ilk görevini yerine getirmesi ve güne düzenli başlanmasını düşünerekten yataklarını topluyorlar.
Düzenli başlanılan bir gün düzenli devam eder mantığı yani..
Ayrıca bende yatağını toparlamayanlardanım maalesef.
Akşam bozmaktan ziyade akşam olmadan birçok kez yatağımda uzanan bir insan olduğum için. :)
Ben kalkmayada üşenen birisiyim şahsen, hayattan beklentim olmadığı için hep bunlar.

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bro yani paranın farkına var öyle bir şey çekki sonu paraya yönlendirsin kurtulursun üşengeçlikten

Son düzenleme:

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fazla üşengeç değilim, hatta bir işi görev olarak görürüm hemen yapıp aradan çıkararak rahat etmek isterim.