Ücretli İstek

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum üyeleri, Skyblock sunucum için çok acil bir skript arıyorum. Skripti yapan arkadaştan 10-15TL gibi bir fiyatla satın alabilirim. Şuanda bütçem bu kadar. Ve şunu da söylemeliyim ki, skripti satan arkadaş bana skript hakkında yardımcı olmalı, bir hata çıkarsa o hatayı çözüp yardım etmeli. Satın alacağım kişi ile Sanal Sözleşme imzalayacağımızı da söylemek isterim.

Şimdi Skripte geçelim. Zaten illa ki duymuşsunuzdur. Bir sandık olacak, bu sandığı yere koyduğumuz zaman bir spawner haline gelecek. Örneğin Demir Sandığı, yere koyduğumuz zaman içine her 10 saniyede 1 demir aktarmalı. Bu spawnerleri bir komutla almalıyız. Ama sadece op kişiler. Ve şu spawnerler olacak: Demir, Demir Blok, Altın, Altın Blok, Zümrüt, Zümrüt Blok, Elmas, Elmas Blok, Kömür, Kızıltaş, Lapis, Sünger, Prizmarin, End Taşı ve Kaktüs. Skripti satacak kişi bir test sunucusu açar ise çok iyi olur.

Ayrıca bu skripti satan bir arkadaş vardı, onunla iletişime geçtim ve bana skriptte hataları olduğu için satamayacağını söyledi. Bunu yapabilecek varsa lütfen yorum bıraksın, veya özelden yazsın.

Teşekkürler, İyi forumlar.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Bunu Ben Yaparım Ama Sunucun Lag'dan Geçilmez. Başta Sandık Az Olduğu İçin Sıkıntı Çıkmayabilir Fakat Yere Koyulan Sandıklar Çoğaldıkça İlerde Lag Sorunuyla Karşılaşabilirsin. Eğer Bunu Göz Ardı Edersen Özelden Bana Mesaj Atabilirsin. Sana Skript'i Yaparım, Hatta Bug veya Hata Bile Bırakmam. İşi Tek Seferde Hâlleder Sana Ulaşırım. Şimdi Ulaşırsan Sabah Gün Doğmadan Elinde Olabilir :D

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Boyle Plugin Var Kullan Isimi: UnityGen Ben Kullaniyorum ***********da bedava ama Spigotda 5 dollar

ColKaplani

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz Googlede Araştırma Yapsaydınız Bulmuştunuz :)
Kod:
https://goo.gl/aZwUbt

Son düzenleme:

ColKaplani

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ama o kafa attim sayfa bulunamadi :D
Belki De Yanlış Kafanı Atmışsındır jasjdsdas
Yok , yok doğru kafa atmışta cam yanlış yerde , orda bir şey yok.
Link Güncellendi Şimdi ipLogger Diyenler İçin Bi Ekran Görüntüsü
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Link Virüs Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.