ARMA CRAFT - Survival için kadro toplanıyor! Gel bi' göz at?

The_Freez_Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değerlendirilecek, mikrofonunuzun olmaması dez avantajınız...

Maalesef seçilmediniz; imla kurallarına dikkat ediyor musunuz? "evt", oyuncularla nasıl bir iletişim kurarsınız?: "iyi iletişim kurarum", referanslarınız: "çok iyi". Üzgünüm...
TARIK BEY SURVİVAL PLUGİNPAKETİNİZİ SKYPEDEN SATIYORLAR SKYPEM Ahmet Hakan İLDİZ

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten kurallara çok iyi uyuyorsunuz. "Hm" diye bir kelime yok.
Aslında bu kelimeyi sık sık kullanan birisinin söylemesi çok ayrı bi' ironi tabi, teşekkürler. Kullandığımız kelimeler sizi bu kadar ilgilendirdiğini ve iğnelediğini bilseydik dikkat ederdik pardon ya, her neyse bu konu tartışma için açılan bi' konu değil özelden yazarsanız ilgileniriz, iyi forumlar!

Şeyi merak ettim. " Nerde yaşıyorsunuz? " rehber formunda bu ne işe yarıyor ?
Ekibimiz de olan her üyenin kişisel bilgilerini bilmek zorundayız, bu bizim politikamız ile alakalı. Bunu özelden de sorabilirdin burası alım konusu. Lütfen cevaplamayınız, iyi forumlar...

TARIK BEY SURVİVAL PLUGİNPAKETİNİZİ SKYPEDEN SATIYORLAR SKYPEM Ahmet Hakan İLDİZ
Ben paketi paylaştım, paylaşan kişi benim yani istedikleri gibi satabilirler konu da belirtmedim "ben yaptım gibi paylaşmayın" diye. Beni ilgilendirmez yani gerisi...

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:Berke.
Soy isim:Söylemek zorunlu mu?
Yaş (15 yaş altı formlar kabul edilmeyecek!):13 {Deneme amaçlı :)}
Nerede yaşıyorsunuz?:Kocaeli,Çayırova
Hafta içi ve hafta sonu bilgisayara ne kadar sıklıkla ve hangi saat aralıklarıyla girebiliyorsunuz?:Hafta içi okul olduğu için 2-3 saat geçebiliyorum kurs başlayacağı için inebilir birazcık.
Tecrübeniz:oldukça oldu deneyemim de var.
Referanslarınız:StarNWG-HivelNW-BlackWeed başka hatırlamıyorum ama baya fazla oldu.
Oyuncularla nasıl bir iletişim kurarsınız?:Saygılı,dürüst,argo kullanmadan,küfür etmeden ve sıcak yaklaşırım.
Discord kullanıyor musunuz?:Evet,linkini atarsanız gelirim.
İmla kurallarına dikkat ediyor musunuz?:Ara sıra unutabiliyorum ama genellikle ediyorum.

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Mehmet
Soy isim: Açar
Yaş (15 yaş altı formlar kabul edilmeyecek!):16
Nerede yaşıyorsunuz?: Erzurum
Hafta içi ve hafta sonu bilgisayara ne kadar sıklıkla ve hangi saat aralıklarıyla girebiliyorsunuz?: Hafta içi 4 5 saat hafta sonu 7 8 saat online kalabilirim.
Tecrübeniz: Daha önce birçok türde sunucu açtım (faction,skyblock,survival) yeterli komut ve oyun içi bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum
Referanslarınız: ForcelionPvP-Moderatör. Bunun dışında kendi açtığım sunucuları da gösterebilirim forumda reklamları var armyskyblock vb.
Oyuncularla nasıl bir iletişim kurarsınız?: Sert bir üslup kullanmam. Onlarla gerektiği yerde dost gerektiği yerde yardımcı olmaya çalışırım fazla samimiyete giremem.
Discord kullanıyor musunuz?: Elbette.
İmla kurallarına dikkat ediyor musunuz?: Çoğu zaman evet.
Değerlendirilecek...

İsim:Berke.
Soy isim:Söylemek zorunlu mu?
Yaş (15 yaş altı formlar kabul edilmeyecek!):13 {Deneme amaçlı :)}
Nerede yaşıyorsunuz?:Kocaeli,Çayırova
Hafta içi ve hafta sonu bilgisayara ne kadar sıklıkla ve hangi saat aralıklarıyla girebiliyorsunuz?:Hafta içi okul olduğu için 2-3 saat geçebiliyorum kurs başlayacağı için inebilir birazcık.
Tecrübeniz:oldukça oldu deneyemim de var.
Referanslarınız:StarNWG-HivelNW-BlackWeed başka hatırlamıyorum ama baya fazla oldu.
Oyuncularla nasıl bir iletişim kurarsınız?:Saygılı,dürüst,argo kullanmadan,küfür etmeden ve sıcak yaklaşırım.
Discord kullanıyor musunuz?:Evet,linkini atarsanız gelirim.
İmla kurallarına dikkat ediyor musunuz?:Ara sıra unutabiliyorum ama genellikle ediyorum.
Discord üzerinden ulaşın lütfen, THacioglu#7648

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Discord üzerinden ulaşın lütfen, THacioglu#7648[/QUOTE]
İsteğimi atmış bulunmaktayım.
Discord adım:Berke

Discord üzerinden ulaşın lütfen, THacioglu#7648[/QUOTE]

Discord'da isteğimi atmış bulunmaktayım.
Discord adım:Berke